/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: Az Audi TT, amely R8-at reggelizik

2017. július 28. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Az ABT elkészítette a TT-k királyát egy RS változat nemesítésével. A győri négykarikás 2.5 literes motorja 500 lóerő leadására képes, aminek köszönhetően 3,4 másodperc alatt katapultál százra, így egy tizeddel veri az 540 lóerős R8-at.

Még márciusban, az idei Genfi Autószalonon mutatta be az ABT Sportsline az Audi TT RS nemesített változatát, most pedig a Roadster is megkapta a csomagot.

Így az eredetileg 400 lóerős 2.5 literes turbós aggregát 500 paripásra hízott, míg csúcsnyomatéka 570 Newtonméterre nőtt. A végsebességről nincs adat (elektronikus korlátozás mellett 250 km/óra a gyári érték), de a gyorsulás 3 tizedet javult a kupé változat értékéhez képest, így 3,4 szekundum. Ezzel a nyitható tetős TT még a nagytestvér (gyengébb változatát) is lehagyja 1 tizeddel.

A tuner azért döntött „csak” száz plusz lóerő mellett, mert így a motort sem károsítja a beavatkozás feleslegesen. Sajnos a munka eléggé limitált, ugyanis csupán 50 példány fogja azt megkapni.

Ami a külsőt illeti, a kupéhoz hasonló átalakításra számíthatunk, vagyis 20 collos fényes fekete felnik, első lökhárító toldat és légterelők, különleges hűtőmaszk, új küszöbök és hátsó toldat kap helyet az autón.

A belsőt leginkább logókkal és emblémákkal tették színesebbé, de néhány szénszálas elem is a repertoár része lett.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/