/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
átlagéletkor, autó bizottság, autófinanszírozás, autógyártó, autóipar, elektromos autó, importőr, lízing

Lízingszövetség: Paradigmaváltás az autópiacon

időpont:2022. november 03. 19:15

szerző:Autoblog

címkék:

Csapás, csapás hátán jellemezte az autószektor elmúlt időszakát. A lezajlott változások hatására az autókínálat 2022-ben is tovább szűkült, az árak emelkedése folytatódott és a szállítási idők sem rövidültek még le.

autófinanszírozás, autóhitel, autólízing, hitel, lízing

változások

Autóhitel helyett itt a THM-plafon nélküli autólízing

időpont:2014. május 06. 16:30

szerző:Autoblog

címkék:

Az új Ptk. változásai miatt a finanszírozók számára rendkívül kockázatossá váló autóhitelek piaca csaknem befagyott, a bankok szinte kizárólag lízingkonstrukciókat ajánlanak még a magánszemélyeknek is – áll az Autóhitel Alkusz Zrt. legfrissebb elemzésében.

alkusz, autófinanszírozás, autóhitel, autóvásárlás

autófinanszírozás

Olcsóbb lehet a forinthitel

időpont:2014. február 05. 16:30

szerző:Autoblog

címkék:

A folyamatosan csökkenő alapkamat és a bankok által a devizaalapú konstrukciók esetében alkalmazott átváltási költség miatt ma már előnyösebbek lehetnek a forintalapú autóhitelek. Mostanában már 7-8% körüli kamattal is találhatunk autófinanszírozást.

autófinanszírozás

REGIONÁLIS FELMÉRÉS

Drágább autót vesznek a magyarok

időpont:2008. július 16. 16:45

szerző:Autoblog

címkék:

A következő két évben a magyar lakosság közel egyharmada tervez autóvásárlást. Többek között ez derült ki a Budapest Bank csoport anyavállalatának, a GE Money-nak a kutatásából, melyben öt európai ország (Csehország, Magyarország, Lengyelország, Románia és Németország) autóvezetési és -vásárlási szokásaikat vizsgálták. A kutatás szerint a régióban mi, magyarok szánjuk a legmagasabb összeget, mintegy 2,2 millió forintot új autóra. A vásárlást a legtöbben korábbi megtakarításból, autókereskedőnél elérhető hitelből, vagy alacsony törlesztőrészletű bankkölcsönből kívánjuk finanszírozni.