/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
autóhitel, autóvásárlás, hitel, lízing, tartós bérlet

megy a lízing

Egyre népszerűbb a tartós bérlet

időpont:2017. október 30. 19:30

szerző:Autoblog

címkék:

Számos lehetőség közül választhatunk, ha autót szeretnénk vásárolni. A piaci trendek alapján elmondható, hogy mind a készpénzes, mind a hitelre történő vásárlás kezd háttérbe szorulni. A bankok és az ügyfelek többsége már a lízingelést részesíti előnyben.

autóhitel, biztosítási díj, casco

Casco

Pénz áll a házhoz 24 ezer autóhitelesnél

időpont:2014. október 17. 08:30

szerző:Autoblog

címkék:

Jogsértően számolta fel fogyasztóinak devizában, kamatfelárként a járművek forintban megállapított casco díját nyolc autófinanszírozási társaság, ezért a Magyar Nemzeti Bank (MNB) összesen több mint 37 millió forint bírságot szabott ki az érintett vállalkozásokra.

autófinanszírozás, autóhitel, autólízing, hitel, lízing

változások

Autóhitel helyett itt a THM-plafon nélküli autólízing

időpont:2014. május 06. 16:30

szerző:Autoblog

címkék:

Az új Ptk. változásai miatt a finanszírozók számára rendkívül kockázatossá váló autóhitelek piaca csaknem befagyott, a bankok szinte kizárólag lízingkonstrukciókat ajánlanak még a magánszemélyeknek is – áll az Autóhitel Alkusz Zrt. legfrissebb elemzésében.

autóhitel, autóvásárlás

költségcsökkentés

Szakértői segítség nélkül drága és veszélyes lehet az autóhitel

időpont:2014. február 10. 19:30

szerző:Autoblog

címkék:

A most autóhitelben gondolkodók még elkerülhetik a feleslegesen drága finanszírozás terheit, szemben azokkal, akik a korábban rosszul megválasztott konstrukciók miatt mára súlyosan eladósodtak.

alkusz, autófinanszírozás, autóhitel, autóvásárlás

autófinanszírozás

Olcsóbb lehet a forinthitel

időpont:2014. február 05. 16:30

szerző:Autoblog

címkék:

A folyamatosan csökkenő alapkamat és a bankok által a devizaalapú konstrukciók esetében alkalmazott átváltási költség miatt ma már előnyösebbek lehetnek a forintalapú autóhitelek. Mostanában már 7-8% körüli kamattal is találhatunk autófinanszírozást.

alkusz, autóhitel, lízing

Alkusz nélkül drága és kockázatos az autóhitel

időpont:2013. szeptember 18. 21:05

szerző:Autoblog

címkék:

Drága autóhitelek miatt mintegy százezer hazai gépkocsi-tulajdonosnak kellett végleg kiszállnia gépjárművéből 2008 óta, pedig hitelalkuszi segítséggel ezek többsége megelőzhető lett volna.

autóhitel

AUTÓVÁSÁRLÁS

Az első hitelt elfogadja a magyar

időpont:2012. február 19. 10:24

szerző:Autoblog

címkék:

Miközben az elmúlt 6 év során a magyarok mintegy 1.600 milliárd forint hitelt vettek fel autóvásárlásra, a hitel kiválasztására a vásárlók zöme alig 1-2 órát fordított – derül ki a Budapest Bank felméréséből.

autóhitel

MÉG KÉT ÉV

Szükség van-e autóhitel mentőcsomagra?

időpont:2011. június 23. 20:46

szerző:Autoblog

címkék:

Jelenleg a magyar utakon futó autók 25%-a finanszírozott, aminek 70-80%-a svájci frank alapú konstrukcióban köttetett. A Lombard Lízing Csoport legfrissebb számításai szerint ezekből a hitelekből szabadulni csak 1-2 év múlva lesz lehetséges.

autóhitel

PIACTÉR

“Hitel? Dehogy, inkább egybe fizetném!”

időpont:2011. június 08. 13:39

szerző:Autoblog

címkék:

Történelmi mélypontra jutott a lakossági gépjármű hitelezés: 10 eladott új autóból alig több mint kettőt vesznek hitelre. Az eladott gépjárművek darabszáma ugyan nőtt, de ezt a növekedést a flotta beszerzések és a magánszemélyek készpénzes vásárlásai adták.

autóhitel

KONFERENCIÁT TARTOTTAK

Javaslatok autóhitel-csalások ellen

időpont:2008. május 28. 16:31

szerző:Autoblog

címkék:

A gépjármű-finanszírozással összefüggő csalások száma az utóbbi négy évben rohamosan növekedett - derült ki azon a szakmai konferencián, amelyet a Magyar Bűnüldözők Szakmai Egyesülete rendezett, az MKB-Euroleasing és a Budapest Autó támogatásával. A Teve utcai rendőrségi központban megtartott, múlt heti előadássorozaton a felszólalók a gépjármű-finanszírozással kapcsolatos bűncselekmények visszaszorítására tettek javaslatokat.