/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
2 cv, berlingo, berlingo 2cv fourgonnette, caselani, citroen

modern kivitel

Magyar tervező munkája az új Kacsa furgon

időpont:2022. szeptember 29. 16:10

szerző:Autoblog

címkék:

A Citroën Berlingo külső stíluselemekkel tiszteleg a legendás Kacsa furgonváltozata, a 2 CV AU előtt, amelynek első példánya 1951-ben látott napvilágot, de utódai egészen 1987-ig gyártásban maradtak. A Berlingo 2CV Fourgonnette egyfajta modern átértelmezés.

berlingo, berlingo furgon, citroen, e-berlingo, elektromos, kisáruszállító

ë-Berlingo

A Citroën bemutatta elektromos kisáruszállítóját

időpont:2021. január 19. 19:40

szerző:Autoblog

címkék:

A Citroën bemutatta kisáruszállítója elektromos változatát, az ë-Berlingo Furgon modellt, mely a példás variálhatóságnak és hasznos kapacitásnak, valamint az elektromos vezetés nyújtotta előnyöknek köszönhetően tovább növeli a céges ügyfelek munkájának hatékonyságát.

berlingo, citroen, elektromos, jumpy, villamosítás

offenzíva

A Citroën villamosítja haszongépjárműveit

időpont:2019. november 01. 17:30

szerző:Autoblog

címkék:

A Citroën nagyszabású villamosítási offenzívára készül, melynek célja, hogy 2025-re elektromos változatban is elérhető legyen a márka valamennyi modellje. Az első lépés a Jumpy elektromos változatának megépítése lesz, majd 2021-ben jön a Berlingo elektromos kivitele.

508, berlingo, budapest auto show, cupra ateca, millenáris, q8

Számos újdonsággal jön a Budapest Auto Show

időpont:2018. október 19. 19:30

szerző:Autoblog

címkék:

Október 26-28. között rendezik meg második alkalommal a Budapest Auto Show-t. Az őszi autós szemlén mutatkozik be hazánkban a vadonatúj Audi Q8, az új Peugeot 508, a Cupra Ateca és a Citroën Berlingo is, de ezek mellett számos autós különlegesség várható a helyszínen.

berlingo, berlingo van, citroen, citroen berlingo, új berlingo

szakmai ügyfeleknek

Itt a Citroën Berlingo furgon

időpont:2018. június 26. 12:15

szerző:Autoblog

címkék:

Az 1996-ban piacra dobott és azóta 1,5 millió példányban elkelt Citroën Berlingo furgonnak immár a harmadik generációját üdvözölhetjük. A Berlingo Van kétféle hosszméretben kapható és két speciális változatot is kínál. Az év végén indul az értékesítése.

berlingo, citroen, genfi autószalon, szabadidőautó, új berlingo

Harmadik generációjába lépett a Citroën Berlingo

időpont:2018. február 15. 14:00

szerző:Autoblog

címkék:

A Citroën bemutatja az új Berlingót, amely tökéletes összhangot mutat a márka legfrissebb modelljeivel. Korszerűbb dizájn és a modern elvárásoknak megfelelő kényelem jellemzik, ugyanakkor sikeresen megőrizte praktikus jellegét.

berlingo, citroen, genfi autószalon

megunhatatlan

Megújul a Citroën Berlingo

időpont:2015. február 13. 19:30

szerző:Autoblog

címkék:

Az új Citroën Berlingo hivatalos premierjére március 3-án kerül sor a Genfi Autószalonon. A megújuló egyterű vonásait azonban már néhány nappal a szériaváltozat bemutatkozása előtt megismerhetjük; itt van ugyanis a Berlingo Mountain Vibe tanulmány.

berlingo, c4 cactus, citroen, euro ncap, törésteszt, videó

Nem jó eredmények

Mindössze négycsillagosra tört a Citroen Cactus – videóval

időpont:2014. október 04. 12:15

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

Mióta szigorúbb az Euro NCAP töréstesztje, nem ritkán látni negatív meglepetéseket az új autók tesztjei között. Most épp a Citroen apró crossovere kapott az elvártnál kevesebb pontot, így egy csillagtól is búcsúznia kellett, de volt ennél rosszabb eredmény is.

berlingo, citroen, jumpy

RÁNCFELVARRÁS

Megújult a Citroёn Berlingo és a Jumpy

időpont:2012. február 07. 20:41

szerző:Autoblog

címkék:

Ráncfelvarráson esett át a népszerű Citroёn Berlingo és a nagyobb méretű Jumpy. A hatalmas belső térrel rendelkező francia modellek új arcot kaptak, felszereltségük bővült, motorjaik pedig még környezetkímélőbbek lettek.

berlingo, citroen

FRISSÍTÉS

Bemutatkozott az új Citroen Berlingo

időpont:2008. január 03. 15:31

szerző:Autoblog

címkék:

Felfrissítette kisáruszállító-egyterűjét, a Berlingót a Citroen, a változások aprók, de annál fontosabbak. Az autóra például teljesen új orr, a C4-esé került, de összességében is kerekdedebbek lettek a formák, elegánsabbá téve a megjelenést. Az új Berlingo (és az amúgy vele közös alapra épülő Peugeot Partner) hossza 4,38 méter hosszú, 17 centivel nyúlik túl legnagyobb riválisán, a Renault Kangoo-n. Az egyterű változat második üléssorában a három szék egymástól függetlenül kivehető, a mérnökök kialakítottak "repülős" felső csomagtároló rekeszt is. Az áruszállító verzió raktere 3,3 köbméteresre nőtt, súlyból 850 kilónyit képes cipelni, az anyósülés kiszerelésével azonban 3,7 köbméteresre növelhető a hasznos tér. A motorpalettát illetően biztos, hogy a Ford-PSA-féle, 110 lóerős 1,6-os turbódízellel kapható lesz a Berlingo.