/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
bipper, peugeot, tepee

CSALÁDI SZABADIDŐ-EGYTERŰ

Peugeot Bipper Tepee 2,99 millió forinttól

időpont:2008. június 19. 14:38

szerző:Autoblog

címkék:

Már kapható hazánkban a Peugeot családi szabadidő-egyterűje, a Bipper Tepee. A Bipper Tepee öt teljes értékű üléshelyet és 3,96 méteres hosszához viszonyítva rekord méretű belső teret kínál. A csomagtér térfogata a kalaptartó alatt 356 liter, ez a hátsó ülések ledöntésével 884 literre növelhető. A két oldalsó tolóajtó és a hátsó aszimmetrikus ajtók páratlanul praktikussá teszik a járművet; a Bipper Tepee szabadidős tevékenységekhez, családi programokhoz kiváló. A kocsi 1,4 literes 75 lóerős benzines és 1,4 literes, 70 lóerős Hdi turbódízel motorral vásárolható meg, már 2 990 000 forinttól.

bipper, peugeot, tepee

BIPPER TEPEE

Személyszállító Partner-utód a Peugeot-tól

időpont:2007. december 17. 18:31

szerző:Autoblog

címkék:

A Peugeot jelentkezett a Partner utód Bipper személyszállító, azaz kombi változatával, a Tepee-vel. A 3,96 méter hosszú kompakt családi szabadidő-egyterű öt igazi üléshelyet és 356/884 literes csomagteret kínál, praktikumát pedig a két oldalsó tolóajtó és a hátsó aszimmetrikus ajtók nagy mértékben növelik. A Bipper Tepee forgalmazása két motorral, egy 1,4 literes 75 lóerős benzinessel és egy 1,4 literes 70 lóerős HDi dízellel indul.

908, bipper, le mans, peugeot

BIPPER BEEP BEEP!

A Peugeot Sport új szervizautója

időpont:2007. december 11. 18:31

szerző:Autoblog

címkék:

A Citroen már megmutatta, hogy új furgonja mennyire inspiráló hatású, így hát a Bologna Motor Show-ra a Peugeot is elkészítette a maga Bipper átiratát. A városi kisáruszállítóból egy sportos szervizfurgont kreált, melynek a kengyelfutó gyalogkakukk után a Beep Beep! nevet adta. A Beep Beep! a Le Mans második helyezett Peugeot 908 HDi FAP dízel versenyautó festését viseli, s igen, orrában szintén részecskeszűrős HDi dízelmotor dolgozik. Mivel a Bipperbe kicsit drasztikus lett volna átültetni a V12-es hajtómű-szörnyet, a mérnökök az 1,4 literes HDi 70 lovas változatát rakták a kocsiba. Így is tökéletes a versenypálya területén való szaladgálásra.

bipper, peugeot

BIPPER

Kompakt haszonjármű a Peugeot-tól

időpont:2007. október 26. 10:31

szerző:Autoblog

címkék:

A Bipper névre keresztelt új Peugeot-áruszállító különösen alkalmas városi használatra. 3,86 méteres hosszával, 2,5-2,8 köbméteres rakterével teszi teljessé a Peugeot haszongépjármű-kínálat megújítását, mely 2006 júniusában, a Boxerrel kezdődött el. A Bippert azoknak a profi felhasználóknak tervezték, akik kezes és könnyen parkolható járművet keresnek. Aszimmetrikus, kétszárnyú hátsó ajtajának és oldalsó tolóajtóinak köszönhetően a Bipperbe történő ki- és bepakolás még a legszűkebb helyen is megoldható. Mivel pillanatok alatt változik át mobil irodává, vagy növeli meg hasznos raktérhosszát az ötletes és újszerű, összehajtható utasülése segítségével, ezerféle változatos és igényes feladatra ajánlja magát a Peugeot Bipper, mely kétféle motorral készül: az 1,4 literes benzines teljesítménye 75 LE, az ugyanekkora dízelé pedig 70 LE. Galéria a címre kattintva!