/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
c-max, c-max sport, ford

c-max sport

Sportosabbá tette egyterűjét a Ford

időpont:2018. május 08. 13:15

szerző:Autoblog

címkék:

A Ford a héten bemutatta az aktív családoknak szánt új C-MAX Sport változatot, amely sportos stílust, felfrissített utasteret és alapfelszereltségként járó fejlett vezetősegítő technológiákat kínál. Motorból 180 lovas benzines és 170 lovas dízel is választható.

c-max, ecoboost, ford, s-max

Bemutató: új Ford C-MAX és S-MAX

időpont:2015. május 05. 18:45

szerző:DG

címkék:

Kipróbáltuk a Ford legfrissebb egyterűit, a frissített C-MAX családot, valamint a vadonatúj S-MAX-ot, a Galaxy sportos kiadását. Mindkét jármű kifejezetten prémium irányba mozdult el; kifinomultak, csendesek, nagyon kellemes őket vezetni és makulátlanul felszerelhetők.

c-max, ford, grand c-max

felújítás

Stílusosabb és intelligensebb az új Ford C-MAX

időpont:2014. október 01. 18:15

szerző:Autoblog

címkék:

A Ford felújította kompakt egyterűit, a C-MAX és Grand C-MAX modelleket. Az autók átrajzolt karosszériával, átalakított belső térrel és takarékosabb motorokkal érkeznek. Ezek között új az 1,5 literes EcoBoost és az 1,5 literes TDCi erőforrás.

c-max, ford, hibrid, plug-in hibrid, solar energi

solar energi

A Napból nyeri az energiát a Ford új hibridje

időpont:2014. január 02. 18:35

szerző:Autoblog

címkék:

Elkészült a Ford C-Max Solar Energi tanulmányautó, amely a maga nemében egyedülálló a plug-in hibridek között. Nem a konnektorból nyer ugyanis energiát akkumulátora feltöltéséhez, hanem a Napból.

c-max, elektromos, focus, ford, hibrid, plug-in

MEGELŐZIK A KORUKAT

Három új villanyautót mutatott be a Ford

időpont:2011. január 11. 17:16

szerző:DG

címkék:

A Ford három új elektromos hajtású modellt mutat be a 2011-es Detroiti Autószalonon. A sort a 2011 végén megjelenő Ford Focus Electric nyitja meg, amit 2012-ben (Európában 2013-ban) a C-MAX Energi plug-in hibrid és a C-MAX Hybrid modellek követnek.

c-max, ecoboost, ford, grand c-max

ÚJ ÉLMÉNY

Kipróbáltuk az új Ford C-MAX egyterűket

időpont:2010. október 26. 16:33

szerző:DG

címkék:

Dél-Franciaországban próbáltuk ki a Ford legújabb autóit, a C-MAX és Grand C-MAX egyterűket. Két különböző célcsoportot szólítanak meg, előbbi sportosabb kinézetű és ötszemélyes, utóbbi akár hétszemélyes és két tolóajtóval rendelkezik.

c-max, ford, frankfurt

KINETIKUS DIZÁJN

Az első hivatalos képek az új Ford C-MAX-ról

időpont:2009. szeptember 08. 16:56

szerző:DG

címkék:

A kinetikus dizájn jegyében teljesen megújult Ford C-MAX kifejezetten dinamikus, kupészerű, mindemellett megőrzi a Ford C-MAX-ra jellemző nagyobb teret, komfortot, praktikumot. A kompakt egyterűt 2010 végén az új Focus követi.

c-max, focus, ford, lpg

LPG

Gázos Fordok

időpont:2008. január 22. 15:31

szerző:tygger

címkék:

Új kivitellel bővül a C-Max és az új Focus palettája, a két modell februártól LPG, azaz folyékony gázos verzióban is elérhető lesz. Az LPG változat a kétliteres Duratec benzinmotorra épül, mely gázzal üzemeltetve 140 lóerőt teljesít. A gáztank 42,5 literes, ezzel a mennyiséggel mindkét autó több mint 400 kilométer megtételére képes, ezer kilométer fölé nyomva az összesített hatótávolságot. A gázos Fordok felára 2500 euró.