/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
911, 911 carrera, carrera 4, porsche, új 911, új porsche

bővül a paletta

Érkeznek az összkerekes új Porschék

időpont:2015. október 07. 19:30

szerző:DG

címkék:

Minden harmadik Porsche 911 vevő összkerékhajtású változatot választ. Biztosan örülni fognak az új Carrera 4 és Targa 4 modelleknek, amelyek vadonatúj turbómotorral és továbbfejlesztett összkerékhajtási rendszerrel érkeznek. Januártól vásárolhatók meg.

911, a nap képe, cabriolet, carrera 4, porsche, videó

911 Black Edition

A nap képe: Fekete Mágia – videóval

időpont:2015. július 28. 07:00

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

Ki nem találnák, milyen színű kasztnival érkezik a Porsche 911 Carrera Black Edition kiadása. Még szép, hogy feketével! Viszont aki csilli-villi beltérre számít, az csalódni fog, mert itt is a legsötétebb színárnyalat dominál.

boxer, carrera 4, pdk, porsche

MODELLOFFENZÍVA

Porsche Carrera 4 újfajta összkerékhajtással

időpont:2008. június 26. 17:31

szerző:DG

címkék:

Mindössze néhány héttel a hátsókerék-hajtással szerelt új 911-es modellek bemutatását követően, ezúttal a Carrera 4 és Carrera 4S összkerékhajtású változatok következnek, Coupé és Cabriolet kivitelben egyaránt. Az alacsonyabb fogyasztás mellett produkált még élvezetesebb vezetésről a motor, a sebességváltó és a hajtásrendszer konstrukcióiban alkalmazott új technikák egész sora gondoskodik. Az új, elektronikus szabályzású összkerékhajtás rendkívül pontos és gyors reakciói az autózás még intenzívebb élményét szolgálják, különösen a közvetlen befecskendezéssel működő új boxermotorokkal, valamint a Porsche opcióként rendelhető kettős tengelykapcsolós sebességváltójával (PDK).