/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
clk, mercedes-benz, ritkaság, videó

Mercedes CLK GTR

Így kell stílusosan nyúzni egy klasszikus sportautót – videó

időpont:2017. július 15. 14:53

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

A Mercedes utcai versenyautóját láthatjuk nem mindennapi körülmények között szaladgálni, és pár perc erejéig bele is ülhetünk, hogy képzeletben átéljük, milyen egy 600 lóerős, ultrakönnyű négykerekűben a sebességmámor.

autós videó, bicikli, clk, gyorsulás, london, mercedes clk

Nézeteltérés

A biciklis orra alá füstöl a Mercedeses – videó

időpont:2015. szeptember 06. 08:30

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

Egy londoni kerékpárosnak nem tetszett, hogy a környéken gyorsulgat egy Mercedes CLK 63 AMG felriasztva mindenkit, így próbálta is tudtára adni, amire a válasz egy pár több tízméteres csík lett az aszfalton.

a nap képe, clk, mercedes-benz, rekord, roadster

1999 óta pihen

A nap képe: A Föld egyetlen fekete Mercedes CLK GTR Roadstere eladó

időpont:2015. május 22. 07:00

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

Hamarosan árverésre kerül az egyetlen fekete színben készített Mercedes-Benz CLK GTR Roadster, mely ráadásul első tulajdonosához kerülése óta egyetlen kilométert sem futott, így makulátlan állapotnak örvend.

a nap képe, amg, clk, dtm, kabrió, mercedes

Igazi gyöngyszem

A nap képe: Egy alig használt Mercedes CLK DTM AMG Cabriolet

időpont:2015. május 13. 07:00

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

Egy csupán 9400 km-t futott, mindössze száz darabos szériában legyártott Mercedes-Benz CLK DTM AMG kabrió került eladásra Szaúd-Arábiában. A különleges autó nyolc év alatt ment ilyen keveset, így hibátlan állapotnak örvend.

black series, clk, drift, mercedes, mercedes-benz, videó

Ködkeverő

Ritka Mercivel a porban driftelni – videó

időpont:2014. március 23. 16:30

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

Van, akinek mindegy mennyit ér autója, nem sajnálja kivinni a homokba egy kis csúszkálásra. Így járt szegény Mercedes-Benz CLK Black Series is.

clk, golf, karmann

BAJBAN A KARMANN

Eladósorba kerülhet a Karmann

időpont:2008. június 10. 12:31

szerző:Autoblog

címkék:

Autóipari berkekben már mint tény keringett az a hír, hogy a német érdekeltségű legendás KARMANN autógyárat eladják tulajdonosai. Az eddigi találgatásokat hétfőn hivatalosan is megerősítette a gyár szóvivője, aki elmondta, hogy a család megvizsgált minden stratégiai lehetőséget és úgy döntött, hogy mindamellett, hogy leépítéseket terveznek, valószínűleg eladják a céget.

clk, mercedes, párizs, shooting brake

GYÁRTÁSBA KERÜLHET

Háromajtós kombi Mercedes CLK-ból

időpont:2008. április 10. 17:31

szerző:Autoblog

címkék:

Az októberi Párizsi Autószalonon a Mercedes-Benz egy érdekes tanulmányautóval fogja meglepni a közönséget. A CLK shooting brake concept háromajtós kombi karosszériát kapott. Az autó ebben a formában később még akár gyártásba is kerülhet. A furcsa járműről többet egyelőre nem árultak el.

clk, mercedes

OKOS

Összehajtogatható kerékpár a Mercedes CLK-hoz

időpont:2007. szeptember 24. 10:26

szerző:Autoblog

címkék:

Egy kabrió mindig kompromisszum. A lenyitható tetőért és lobogó hajért cserébe a vásárlóknak le kell mondaniuk a méretes csomagtartó jelentette előnyökről, egy normál méretű kerékpár szállításáról álmodni sem lehet. A Mercedes azonban most gondolt azokra, akiknek a kétkerekűzés és a kabriózás egyszerre szívügy, a szintén német ADP kerékpárgyártóval közösen összecsukható biciklit fejlesztett a CLK kabrióhoz. A kerékpár több lépésben csukható teljesen össze, végleges állapotában azonban mindössze 800x800x280 milliméteres méretekkel büszkélkedhet, így tökéletesen passzol a CLK puttonyába. A Mercedes-Benz Folding Bike 2008 áprilisától lesz kapható a Mercedes-kereskedésekben. Galéria a címre kattintva!

amg, clk, mclaren, mercedes

A Vodafone McLaren Mercedes autói a Mammutban

időpont:2007. augusztus 01. 14:28

szerző:Autoblog

címkék: