/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
718 cayman, cayman gt4, clubsport, pályanap, porsche

clubsport

Itt az új Porsche ügyfél-versenyautó

időpont:2019. január 04. 16:40

szerző:DG

címkék:

Három évvel az első Cayman GT4 Clubsport modell után a Porsche bemutatja az utódot, az új 718 Cayman GT4 Clubsport ügyfél-versenyautót, amely most első ízben kétféle kivitelben is megvásárolható lesz.

911 gt3 rs, clubsport, gt3 rs, porsche, porsche 911, új porsche

utcai versenyautó

Itt az új Porsche 911 GT3 RS

időpont:2018. február 21. 15:55

szerző:Autoblog

címkék:

A Porsche a Genfi Autószalonon lerántja a leplet Weissach legfrissebb büszkeségéről: az új 911 GT3 RS egy versenysportból származó futóművel és egy 520 lóerős, négyliteres, magas fordulatszámú szívómotorral mutatkozik be.

clubsport, edition 40, gofl gti, gti, gti clubsport, volkswagen

születésnapos

Itt a legerősebb Golf GTI

időpont:2016. április 07. 19:30

szerző:DG

címkék:

Az autó, amelyik megteremtette a hot hatch kategóriát, idén 40 éves. Ebből az alkalomból a Volkswagen elkészítette minden idők legerősebb és legvonzóbb széria GTI modelljét, a Clubsport Edition 40-et, amely 290 lóerőt tud. Nyárig kell rá várni.

a3, audi, audi a3, clubsport, gti-találkozó, wörthi-tó

clubsport quattro

Vadállat készült az Audi A3-ból

időpont:2014. május 15. 18:30

szerző:DG

címkék:

Elsőként az Audi mutatta be a wörthi-tavi GTI Találkozóra készített tanulmányautóját. Az A3 clubsport quattro concept félelmetesen néz ki és a legjobb sportautókkal is felveszi a versenyt: 525 lóerős turbómotorja 3,6 másodperces gyorsulást tesz lehetővé.

a1, audi, clubsport, quattro, wörthi-tó

256 LÓERŐ

Jön az Audi A1 quattro

időpont:2011. december 21. 21:15

szerző:DG

címkék:

Az Audi az idei Wörthi-tavi GTI-találkozón mindenkit ledöbbentett az 503 lóerős, ultrabrutál A1 clubsport quattróval. A koncepcióautóból nem válhatott utcai modell, de Ingolstadtban nem hagyták veszni az ügyet. Megkapjuk kicsiben.

a1, audi, clubsport, gti-találkozó, quattro, wörthi-tó

A1 CLUBSPORT QUATTRO

A legdurvább Audi

időpont:2011. június 15. 20:46

szerző:DG

címkék:

Mintha csak most gördült volna ki frissen fényezve a műhelyből, hogy első versenypálya-bevetésére induljon: az Audi A1 clubsport quattro 503 lóerejével a technika határait feszegeti. 3,7 másodperc alatt gyorsul százra, amivel a Sport Quattrót is megelőzi.

bmw, clubsport, g-power, m3, tornado

ÁLOMGÉPEK

Brutális BMW M3 Clubsport modellek a G-Powertől

időpont:2010. május 26. 20:44

szerző:DG

címkék:

Az idei 24-órás nürburgringi futamot egy BMW nyerte, amit a bajor kocsik egyik legjobb nemesítője, a G-Power két közúton használható M3 Clubsport modellel ünnepel. Az M3 Tornado CS és az M3 GT2 S motorterében a gyári blokk 600 lóerős változata dühöng.

audi, clubsport, tt

GYÁRTÁSBA KERÜL

Megint egy TT Clubsport Quattro az Auditól

időpont:2008. május 22. 08:31

szerző:stitch

címkék:

Igazán látványosnak és tartalmasnak ígérkezik a Volkswagen és az Audi idei roadshowja a Wörther-tó körül, a dízelmotoros A3 Clubsport Quattro tanulmány mellett bemutatkozik egy hasonló nevű, nyitott tetős TT is. A Wörthersee Touron már tavaly is lelepleztek egy spéci TT kabriót, az Audi akkor arról beszélt, kis szériás gyártásról szó lehet, azóta sem történt azonban semmi az ügyben. Az idei rendezvényen viszont lehull a lepel az új kivitelről, mely, ha hinni lehet a híreknek, valóban limitált szériás gyártásba kerül az év második felében. A tavalyi modellel szemben az idei kevésbé agresszív, nagyobb szélvédőket, vékonyabb A oszlopokat és a szériamodellhez hasonló külső tükröket kapott, az első lökhárító is kifejezetten emlékeztet egy hagyományos TT-re. A hátsó lökhárítót módosították és a bukókeretek is megnőttek, bent a kormányról (biztonsági okokból) lekerült az alumíniumbetét, a hangulatot a narancssárga színezés dobja fel. Motorikusan a tanulmány maradt a régi, azaz meghajtásáról a kétliteres turbómotor durván 300 lóerős változata gondoskodik. A szériamodellnél 66 milliméterrel szélesebb nyomtávval büszkélkedhető koncepció erőátvitele a duplakuplungos S-Tronic egységen keresztül történik. Galéria a címre kattintva!