/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
cadillac, cts-v, szuperszedán

A nap képe: egy Cadillac a 115. születésnapra

időpont:2017. augusztus 23. 11:15

szerző:Autoblog

címkék:

A Cadillac limitált kiadású szuperszedánt dob piacra, amely a márka 115 éves történetének állít emléket. A Cadillac CTS-V Glacier Metallic Edition speciális kékesszürke fényezéséről ismerszik meg, s mindössze 115 darabot fognak gyártani belőle.

amerika, cts-v, gyorsulás, hennessey, videó

767 lóerős szedán

Erre képes a Hennessey kezelésébe vett Cadillac CTS-V – videó

időpont:2016. március 29. 16:30

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

Bár alapjáraton is közel 650 lóerő, a Hennessey még több mint egy százassal megtoldotta a ménest, majd elküldte a változatlan külsejű modellt egy menetpróbára, hogy kiderüljön, mennyivel tud többet gyári önmagánál. Nos, sokkal…

cadillac, corvette, cts-v, gyorsulás, z06

gyorsulási verseny

Benzinvérű nők a volánnál – videó

időpont:2015. május 31. 08:30

szerző:Autoblog

címkék:

Ritkán lehetünk szemtanúi olyan gyorsulási versenynek, ahol hölgyek mérik össze a tudásukat. Vajon a Corvette C7 Z06-ot vezető szőke ciklon vagy a Shelby tuningos Cadillac CTS-V-t dirigáló barna hölgy száguld át először a célvonalon?

a nap képe, cadillac, cts-v, hennessey, rekord, tuning

Hennessey receptúra

A nap képe: A világ leggyorsabb szedánja

időpont:2015. április 09. 07:00

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

A Hennessey elhintett pár információmorzsát hamarosan érkező Cadillac CTS-V átiratáról. A cég által kezelésbe vett szedán állítólag akár 386 km/órával is képes lesz hasítani, amivel a világ leggyorsabb négyajtósa címére lehet esélyes.

cadillac, cts-v

cts-v

320-szal megy az új Cadillac

időpont:2014. december 23. 15:45

szerző:Autoblog

címkék:

A Cadillac lerántotta a leplet az új CTS-V sportszedánról, amely a vállalat történetének legerősebb és leggyorsabb sorozatgyártású autója. Erősebb a BMW M5-nél, az Audi RS6-nál és a Mercedes E 63 AMG-nél is. A lóerő háborúnak tehát még nincs vége.

cadillac, cts-v

cts-v

A nap képe: egy brutális Cadillac

időpont:2014. február 04. 07:00

szerző:Autoblog

címkék:

A Cadillac CTS-V Coupe gyárilag is az egyik legvadabb kinézetű kupé a piacon, a D3 Cadillac műhely kezelése után pedig egyenesen a kisgyerekek rémálma lett. Irdatlan szélességével és étkezőasztalnyi hátsó szárnyával minden mást háttérbe szorít az úton.

cadillac, cts-v, hennessey

PÖRÖLY

Cadillac CTS-V 1226 lóerővel

időpont:2012. szeptember 07. 20:28

szerző:Autoblog

címkék:

Nem elírás, a Hennessey Performance Cadillac CTS-V kupéja 1226 lóerős. Az amerikai autónemesítő cég több mint kétszeresére növelte a kocsi teljesítményét, a végsebessége így 389 km/órára nőtt. Összesen 12 darabot építenek belőle.

cadillac, cts-v, scca

CTS-V COUPE

A Cadillac visszatér a versenypályára

időpont:2011. január 11. 18:26

szerző:Autoblog

címkék:

A Cadillac idén egy CTS-V Coupéval visszatér az autósportba. A GM-hez tartozó márka két csapatot indít Észak-Amerika legtekintélyesebb, szériaközeli autókat felvonultató sorozatában, a Sports Car Club of America (SCCA) World Challenge-ben.