/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
citroen, ds, ds5

Francia prémium

Megújult a DS 5

időpont:2015. február 16. 19:15

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

„A DS 5 több, mint modellfrissítés. Az új DS 5-tel indítjuk útjára a fiatal DS márka saját identitását.” – Ezekkel a szavakkal mutatta be Yves Bonnefont, a DS vezérigazgatója a fiatal márka európai zászlóshajójának új generációját.

citroen, ds, ds 5ls, ds5, kína

DS 5LS

Új DS Citroën Kínának

időpont:2013. december 19. 20:35

szerző:Autoblog

címkék:

Új prémium limuzint vezet be a kínai piacra a Citroën. A DS 5LS remekül ötvözi a tágas belső teret a DS sajátjának számító kifinomultsággal és egyedi karakterrel. A modell forgalmazása 2014 márciusában kezdődik meg Kínában.

a nap képe, citroen, ds5, hibrid, taxi

hibrid fuvaros

A nap képe: a Citroën DS5 taxi

időpont:2012. november 07. 21:10

szerző:Autoblog

címkék:

Míg az Egyesült Államokban a nagyvárosi utcaképet a sárga Ford Crown Victoriák határozzák meg, addig Európában szinte bármilyen autót használnak taxiként a Dacia Logantől az E-osztályos Mercedesig. S a jövő évtől a palettát a Citroën DS5 Hybrid4 is színesíti majd.

citroen, ds3, ds4, ds5, frankfurt

NEM ÁLL BE A SORBA

Jön a Citroen DS5

időpont:2011. szeptember 26. 15:19

szerző:Autoblog

címkék:

Tovább bővült a Citroën prémium DS-modellcsaládja. A DS3 és a DS4 mellé megérkezik a DS5, amely felépítésében, stílusában felette áll minden hétköznapinak és megszokottnak. A Citroen modelljei közül ráadásul először ebbe építenek be hibrid hajtásrendszert.

citroen, ds, ds5

A HARMADIK

Év végén jön a Citroën DS5

időpont:2011. április 18. 21:50

szerző:Autoblog

címkék:

Mint tudjuk, a Citroen a közelmúltban úgy döntött, hogy szélesíti kínálatát egy a klasszikus modellskálát kiegészítő prémium modellcsalád megalkotásával. Ez lett a DS, amely család az év végén kibővül az egyedi felépítésű DS5 modellel.