/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
hot rod, jeep, land cruiser, lexus, ls400

jeep hot rod

A nap képe: a vaspatkány

időpont:2020. április 30. 16:20

szerző:Autoblog

címkék:

Egy közismert thaiföldi autóbolond gyűjteményének legkedvesebb darabja ez a különleges hot rod. Az ültetett terepjárónak valójában az égvilágon semmi értelme nincs, de talán pont ezért ez a kedvence.

bolt ev, c-10, chevrolet, e-10, elektromos, hot rod, pickup, sema show

új irány

A nap képe: az elektromos Chevrolet hot rod

időpont:2019. november 05. 12:10

szerző:Autoblog

címkék:

A Chevrolet a SEMA Show-n tárta a közönség elé merőben új koncepciójú hot rodját, amiben hagyományos helyett elektromos hajtáslánc dolgozik. A Chevrolet E-10 mutatja, milyen lehetőségek rejlenek a klasszikus autók elektromossá alakításában.

b-csoport, honda civic, hot rod

öszvér

Egy középmotoros Honda Civic – videó

időpont:2019. május 06. 17:00

szerző:Autoblog

címkék:

A tulajdonos az érdeklődőknek évekig azt mesélte, hogy a kocsi egyike a Honda által titokban épített két B-csoportos versenyautónak. A V6 középmotoros, kiszélesített Civic annyira jól sikerült, hogy rápillantva mi is készséggel elhinnénk, gyári autóval állunk szemben.

ferrari, ford, fordrrari, hot rod

Fordrrari

A nap képe: a Ferrari-motoros hot rod

időpont:2017. október 25. 10:50

szerző:Autoblog

címkék:

Az 1932-es Ford nagyon népszerű alany a hot rod építéshez, s az elmúlt évtizedekben a kreatív építők már mindent kihoztak a típusból, amit lehetett. Vagy mégsem? Ebben a példányban például egy biturbó Ferrari V8-as erőforrás dohog, nem kevesebb, mint 950 lóerővel.

fj40, hot rod, lexus ls400, toyota

csodabogár

A nap képe: a Toyota FJ40 hot rod

időpont:2017. szeptember 27. 09:55

szerző:Autoblog

címkék:

Minden idők egyik legkiválóbb terepjárójába beépítették a világ egyik legkifinomultabb hajtásláncát, majd eszement futóművet építettek hozzá. Az eredményt látni kell, hogy elhiggye az ember.

hot rod, rat rod, rat rodding, roncsautó, roncsautócsodák

promóció

Roncsból csodát öt nap alatt!

időpont:2014. április 21. 11:30

szerző:Autoblog

címkék:

A „rat rodding” egy futótűzként terjedő amerikai autós kultúra, és a gyufa itt Steve Darnell kezében van. Szakértő szemmel talál elfeledett kincseket az utcák rejtett zugaiban, elhagyatott földeken, majd szereli össze ezeket egy egészen bizarr darabokból álló autóvá.

hot rod, legó, videó

Elképesztő modell

Videó: LEGO Hot Rod, ami levegővel megy és kétszemélyes

időpont:2013. december 21. 10:00

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

A videón szereplő lelkes csapat megépített egy levegővel haladni képes óriási négykerekűt, mely szinte csak LEGO építőelemekből áll és akár 30 km/órával is képes lehet haladni egyetlen csepp benzin nélkül.

autós videó, hot rod, hyundai, veloster

HOT WHEELS

Videó: falra mászik a Hyundai Veloster

időpont:2012. június 18. 14:25

szerző:Autoblog

címkék:

A Hot Wheels a Hyundai Velostert nézte ki magának a legújabb kaszkadőr videójához. A feladat: egy rámpán felhajtani a függőleges falra, majd hátramenetben lejönni onnan. Nem rossz, de a BMX-es csóka előadása, illetve a koponyás hot rod sokkal királyabb.

a nap képe, cng, földgáz, hot rod

EZ A JÖVŐ?

A nap képe: földgáz hajtású hot rod

időpont:2010. május 23. 15:34

szerző:Autoblog

címkék:

Már a hot rod építők körében is terjed a környezettudatos gondolkodás. Ezt az 1933-as Ford Roadsteren alapuló hot rodot néhány hete a Las Vegas-i AFVI Expón állították ki. A Daytech Auto által épített Gasser érdekessége, hogy sűrített földgázzal megy.

cadillac, hot rod, las vegas, sema

LAPOS ÉS GONOSZ

Ördögi Cadillac hot rod a SEMA-n

időpont:2008. november 07. 18:45

szerző:Autoblog

címkék:

A SEMA pavilonok eldugott sarkaiban lehet rátalálni olyan csodákra, mint ez a Cadillac hot rod. A Helios Coatings standján álldogál (vagy inkább fekszik) az ördögi Cadillac V Sport rod, mely dizájnját tekintve abszolút telitalálat. Orra alapján olyan, mintha egy Alien filmből szökött volna, amúgy pedig egyszerű vonalvezetésével együtt is nagyon agresszív. Hátulja a karosszéria síkjából kiemelkedő hosszanti lámpákkal, a vízszintes harmadik féklámpával, továbbá a diffúzorszerű köténnyel piszkosul jól mutat. Gyakorlatilag a Sparco tanktetőn kívül minden elem egyedi az autón. A kerekek mérete elöl 20, hátul 22 col. Valószínűleg elég komolyat is lép, hiszen egy 6 literes, 400 lóerős Cadillac motor hajtja. Galéria a címre kattintva!

caresto, hot rod, las vegas, sema, volvo

HOT ROD JAKOB

Újabb elképesztő Volvo hot rod

időpont:2008. február 27. 16:34

szerző:Autoblog

címkék:

Az egyedi járműveket építő svéd Caresto ismét letette a névjegyét egy fantasztikus hot rod-dal, melyet az első sorozatgyártású Volvo személyautó mintájára készített. A Hot Rod Jakob a klasszikus autóépítés és a modern technológia egyedi ötvözete. A kocsit februárban állítják ki a göteborgi Volvo múzeumban, majd elindul skandináv és amerikai körútjára. Novemberben a Las Vegas-i SEMA show-n is részt vesz majd.

datsun, hot rod, videó

Videó: az elektromos Datsun lenyomja az izomautókat

időpont:2007. augusztus 03. 11:23

szerző:Autoblog

címkék: