/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
astra, irmscher, opel

hot hatch

Nagyon ütős lett az Irmscher Opel Astra

időpont:2022. március 11. 16:30

szerző:Autoblog

címkék:

Az Opel Astra csak kis köbcentis belső égésű motorokkal és hibrid hajtásláncokkal érhető el. OPC csúcsmodellben ne is reménykedjünk; a GS Line felszereltség képviseli a sportos vonalat. Az Irmscher azonban megmutatta, hogy ez is sokkal izgalmasabbá varázsolható.

corsa, irmscher, opel, tuning

Optikai okosítás

Már az új Corsát tuningolja az Irmscher

időpont:2015. március 28. 20:09

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

Az új Opel Corsa valószínűleg elődjeihez hasonló érdeklődésre tarthat majd számot, amit a tuningvilág is jól sejt, így az Irmscher már most kiadott egy előzetes optikai csomagot 18 collos kerekekkel az apró városi négykerekűhöz.

insignia, irmscher, opc, opel, tuning

is3 concept

Izmosabb lett az Opel Insignia OPC

időpont:2014. május 02. 16:30

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

Az Irmscher bemutatott egy teljesítmény- és kinézetjavító csomagot az Opel sportos nagyágyújához. Az Insignia is3 concept immáron 380 lóerőt és egyedi kiegészítőket tudhat magáénak.

genf, irmscher, opel

SZÜLETÉSNAPRA

480 lóerős Opel GT az Irmschertől

időpont:2008. február 28. 18:38

szerző:Autoblog

címkék:

Az Opelek tuningolásával foglalkozó Irmscher nemrég ünnepelte fennállásának 40. évfordulóját, mely az alkalomból egy speciális autóval lepett meg minket. Az alanynak választott Opel GT roadsterbe beszuszakolt egy 6 literes, 480 lóerőre felhúzott Corvette motort. Erre azért már mindenki felkapja a fejét! Bővebbet egyelőre nem tudunk a fekete kétülésesről, de valószínűleg a 300 km/óra túllépése nem jelent gondot számára. Az Irmscher 35. születésnapjára már megépítette a világ leggyorsabb Vectráját, ami több mint 300 km/órára volt képes. Az Opel GT i40-ből egy kis sorozatot terveznek értékesíteni.