/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Nagyon ütős lett az Irmscher Opel Astra

2022. március 11. 16:30   |   Autoblog
címkék:  

Az Opel Astra legfrissebb generációja tavaly szeptemberben debütált, s néhány napja már Magyarországon is kapható. A high-tech modell csak kis köbcentis belső égésű motorokkal és hibrid hajtásláncokkal érhető el, később érkezik a tisztán elektromos változat is. OPC csúcsmodellben ne is reménykedjünk; a GS Line felszereltség képviseli a sportos vonalat. Az Irmscher azonban most megmutatta, hogy ez a modell is sokkal izgalmasabbá varázsolható.

A legendás német Opel-tuner számítógépes grafikákat tett közzé arról, hogyan képzeli el az új Astra átalakítását. Teljes bodykittel látta el az autót, megültette a karosszériát, nagy kerekeket tett rá, s a színekkel is variált, amely dolgok így együtt igen kellemessé varázsolták a ferdehátú megjelenését.

Az aerodinamikai csomag része az egyedi első lökhárító vaskos alsó toldattal, a mélyre húzott küszöbidomok, a gyárinál nagyobb tetőspoiler, továbbá az egyedi hátsó szoknya méretes diffúzorral. A hot hatch kinézetet a piros díszítések is erősítik. Elmaradhatatlan emellett a jellegzetes Irmscher grafika a kocsi oldalán.

A külső módosítások sorát az új könnyűfém felnik zárják, amelyek 18 vagy 19 colos méretben állnak rendelkezésre az Astrához. Az Irmscher három különböző dizájnt vonultatott fel, a “Cosmo Star”, a “High Star” és “Turbo Star” fantázianevű szetteket. Az első kettő 19, míg az utolsó 18 colos méretben kapható.

Természetesen a karosszériát lejjebb is engedték; az Irmscher 30 mm-es ültetésről beszél, amely azonban a mélyre húzott légterelők miatt komolyabbnak tűnik. A tuner a belső térben is otthagyja a keze nyomát, rozsdamentes küszöbléceket és velúr szőnyegeket épít be, de a fényképek tanúsága szerint komplett bőrkárpitozást is vállal.

A bodykit és az összes kiegészítő rövidesen elérhetővé válik az Astra minden modelljéhez. Az árakról nem nyilatkoztak.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/