/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
jaguar, jaguar xe, nürburgring, project 8, rekord, xe sv project 8

Saját rekordját dönti meg a Jaguar szuperszedánja – videó

időpont:2019. augusztus 05. 17:40

szerző:Autoblog

címkék:

A Jaguar Special Vehicle Operations részlege által kifejlesztett, brutális XE SV Project 8 újfent bizonyította, hogy ő a leggyorsabb négyajtós kocsi a planétán. Korábbi rekordját megjavítja 7 perc 18 másodperces kört ment a Nürburgring Nordschleife szakaszon.

jaguar, jaguar xe, új xe

sportosabb xe

Felfrissült a legkisebb Jaguar

időpont:2019. február 28. 15:00

szerző:Autoblog

címkék:

Ráncfelvarráson esett át a legkisebb Jaguar modell, az XE. Az autó külseje még határozottabb, még sportosabb lett, stíluselemeit az F-Type ihlette. Az utastér teljesen új és hemzseg a friss technológiáktól. A megújult XE máris megrendelhető.

jaguar, jaguar xe, liu shaolin

jégmenet

Liu Shaolin Sándor egy Jaguarral csapott össze – videó

időpont:2018. április 24. 18:45

szerző:Autoblog

címkék:

Az új Jaguar XE 300 Sport az első autó, amely repülőrajttal megtett egy teljes kört a világ legnagyobb szabadtéri mesterséges korcsolyapályáján. Hogy nehezebb legyen a kihívás, az autónak egy olimpiai bajnok gyorskorcsolyázóval kellett megküzdenie az elsőségért.

jaguar, jaguar xe, leggyorsabb, nürburgring, xe sv project 8

xe sv project 8

Jaguar a világ leggyorsabb szedánja – videó

időpont:2017. november 29. 12:00

szerző:Autoblog

címkék:

A Jaguar SVO részlege által fejlesztett XE SV Project 8 új rekordot futott a Nürburgring Nordschleife szakaszán. 7 perc 21,23 másodperces ideje 11 másodperccel jobb, mint a leggyorsabb szedán koronáját korábban viselő Alfa Romeo Giulia QV-jé.

jaguar, jaguar xe, project 8, xe sv project 8

project 8

Itt van minden idők legdurvább Jaguarja

időpont:2017. június 28. 19:10

szerző:Autoblog

címkék:

A Jaguar nekimegy a BMW M és Mercedes-AMG sportmodelleknek, piacra küldi története legerősebb és legextrémebb utcai autóját. Az XE SV Project 8 teljesítményével minden mást háttérbe szorít, 600 lóerős és 322 km/órás sebességre képes.

jaguar, jaguar xe, párizsi autószalon, xe

xe

Leleplezték a legfontosabb Jaguart

időpont:2014. szeptember 11. 16:35

szerző:Autoblog

címkék:

Londonban bemutatkozott a középméretű Jaguar XE szedán, amely a márka legfejlettebb és legfontosabb új modellje. Az XE sportváltozatát láthatjuk először, de az autó kapható lesz új fejlesztésű négyhengeres turbómotorokkal is. Jövőre kerül piacra.

jaguar, jaguar xe

XE

Szuper fejlett limuzinnal jön a Jaguar

időpont:2014. augusztus 25. 20:30

szerző:Autoblog

címkék:

A Jaguar szeptember 8-án, Londonban mutatja be sportszedán-családjának legújabb tagját, az XE modellt. A Jaguar olyan innovációkkal lép színre, mint a kis tömegű szerkezet, a kifinomult futómű-technológia és az új Ingenium motorcsalád.

jaguar, jaguar xe, xe

xe

Új sportszedánnal készül a Jaguar

időpont:2014. május 19. 20:30

szerző:Autoblog

címkék:

Új középkategóriás szedánnal rukkol elő a Jaguar, amely kifejezetten az Audi A4, a BMW 3-as és a Mercedes-Benz C-osztály uralmát szeretné letörni. A 2 és 3 literes erőforrásokkal szerelt modell jövőre érkezik.