/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
dongfeng, general motors, gidrán, harci jármű, honvédség, humvee, jankel, kamaz, katonai, kraz, land cruiser, nikola, oshkosh

könnyűek és erősek

Top10 könnyű harci jármű: a robotokon innen, a Humvee-n túl

időpont:2021. január 31. 13:35

szerző:Autoblog

címkék:

Hamarosan eljön az idő, amikor a gyalogságot robotkutyák és drónok váltják fel a harcászatban. Ma még azonban hús-vér katonák hajtják végre a műveletek többségét, nekik pedig valahogy el kell jutniuk A-ból B-be. Ezekből mutatjuk be most a tíz legérdekesebbet.

dakar rali, kamaz, ugratás

repül a kamaz

Tíz tonna a levegőben – videó

időpont:2017. június 07. 15:00

szerző:Autoblog

címkék:

A Dakar rali megnyerése után hogyan is lehetne jobban felkészülni a következő nagy megmérettetésre, mint a legextrémebb időjárási körülmények között tesztelni? A kétszeres Dakar-győztes Eduard Nikolaev pontosan ezt tette és több időt töltött a levegőben, mint a talajon.

dakar, kamaz, latvala, polo wrc, versenykamion

macska-egér

Versenykamion kergeti a raliautót – videó

időpont:2016. augusztus 17. 18:55

szerző:Autoblog

címkék:

A helyszín Ouninpohja, a világ egyik legismertebb gyorsasági szakasza, amely telis-tele van bukkanókkal. Jari-Matti Latvala itt otthonosan mozog, hatalmasakat ugrat az összesereglett nézők örömére. De vajon egy 10 tonnás Dakar versenykamion is bevállalja azt, amit ő?

kamaz, kétéltű

orosz technika

A kétéltű Kamaz – videó

időpont:2014. május 22. 08:30

szerző:Autoblog

címkék:

Egy folyón haladva az ember maximum más hajókkal való találkozásra számít, nem pedig arra, hogy kamiont fog előzni. Márpedig ez a motorcsónak egy pótkocsis Kamaz mellett húz el, amely körülbelül 2 méter mély vízben küzdi magát előre.

avtovaz, kamaz, oroszország

FÚZIÓ

Nagy változások előtt az orosz autóipar

időpont:2009. augusztus 24. 12:45

szerző:Autoblog

címkék:

Az orosz kormány össze akarja vonni a komoly pénzügyi nehézségekkel küszködő két legjelentősebb autógyárat, az Avtovazt és a haszonjárműveket gyártó Kamazt.

daimler, kamaz

KAMAZ VÁSÁRLÁS

Megveszi a Daimler a Kamaz-t?

időpont:2008. július 25. 20:59

szerző:Autoblog

címkék:

A német Daimler AG járműgyár eurómilliárdos beruházással részesedéshez akar jutni a Kamaz orosz teherautógyárban, mondták bennfentesek a Reutersnek pénteken. A Daimler felügyelőbizottsága előtt van az ügylet, amelynek révén a Daimler könnyebben teret nyerhet a gyorsan bővülő orosz piacon, mintha maga építene ki saját gyártást Oroszországban, mondták a meg nem nevezett tájékoztatók. A Daimlernél nem erősítették meg az értesülést.