/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
kia, kia rio, lágy hibrid, rio, új kia, új rio

városi menő

Megújult a Kia Rio

időpont:2020. május 26. 19:20

szerző:Autoblog

címkék:

Megújult a negyedik generációs Kia Rio. A kívül-belül felfrissített Rio nagyautós biztonsági megoldásokkal és infotainment rendszerrel érkezik, miközben a korábbinál hatékonyabb hajtásláncokat kínál – köztük a Kia első lágy hibrid rendszerét.

gt line, kia, kia rio, rio, rio gt-line

gt-line

Jön a sportos Kia Rio

időpont:2018. január 24. 17:30

szerző:Autoblog

címkék:

A Kia közzétett néhány fotót és információt a Rio sportos változatáról. A Rio esetében a GT-Line pedig nemcsak külső és belső optikai csomagot jelent, hanem erősebb motort is: a kisautó 118 lóerős. Áprilisban indul a forgalmazása.

kia, kia rio, rio, új rio

menő mini

Megérkezett az új Kia Rio

időpont:2017. február 18. 19:30

szerző:Autoblog

címkék:

Immár Magyarországon is megvásárolható az új, negyedik generációs Kia Rio, amely progresszív formatervvel, tágasabb belsővel és kényelmesebb rugózással büszkélkedhet. A Rio benzines és dízelmotorok egész seregével választható, kedvezményes indulóára 3 199 000 forint.

kia, kia rio, párizsi autószalon, rio, új rio

kismenő

Stílust váltott a Kia Rio

időpont:2016. szeptember 02. 18:10

szerző:Autoblog

címkék:

Az alapjaiban új, negyedik generációs Kia Rio hivatalos világpremierjét szeptember 29-én tartják a Párizsi Autószalonon, de a Kia már most nyilvánosságra hozta az első hivatalos fotókat. A Kia legkisebb modellje határozott, sportos külalakot öltött magára.

kia, kia rio, rio, új rio

a negyedik

A nap képe: ilyen lesz az új Kia Rio

időpont:2016. augusztus 25. 07:00

szerző:Autoblog

címkék:

A negyedik generációs Kia Rio egy hónap múlva, a Párizsi Autószalonon debütál. A gyár most közzétett három skiccet a stílusos kisautóról.

autóteszt, kia, kia rio, rio

AUTÓBLOG TESZT

Kistigris: Kia Rio 1.1 CRDi EX Limited

időpont:2012. június 15. 20:58

szerző:Autoblog

címkék:

A Kia Rio igazán figyelemreméltó kisautó. Nagyon jól néz ki, tágas helyet kínál az utasoknak és csomagjaiknak és még komfortosan is rugózik. A legtakarékosabb változat járt nálunk, friss fejlesztésű, háromhengeres turbódízel motorral.