/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
acura, árverés, honda, ilx, legend, los angeles, ludacris, sema, sema show, tuning

Ludacris Acurája

A nap képe: A jótékonyságból épített pimp autó

időpont:2015. november 06. 07:00

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

A Las Vegasban megrendezett SEMA show-n az Acura sem tétlenkedett, ugyanis bemutatta a rapper Ludacris számára újjáélesztett ’93-as Legendet, illetve egy aranyszínben pompázó, hatalmas felnikkel megspékelt ILX-et, melyet hamarosan jótékonysági célokra árvereznek el.

honda, legend

BUSAN

Megújult a Honda Legend

időpont:2008. május 06. 07:31

szerző:stitch

címkék:

A Honda már februárban, a Chicagói Autószalonon bemutatta az új Acura RL-t, különösebb meglepetést így nem jelent, hogy végre előállt a felújított testvérmodellel, a Honda-emblémás Legenddel is. A japán gyár Dél-Koreában, a Busani Autószalonon mutatja be a ráncfelvarrt változatot, mely új hűtőráccsal, friss farral és megújult beltérrel érkezik. Ízlések és pofonok, ugyebár, de mintha az új Legendnek hajszálnyival jobban állna a frissítés, mint az RL-nek, valahogy egységesebbnek tűnik az összkép. A motorháztető alá minden valószínűség szerint ugyanaz a 3,5 literes, V6-os egység került, mint az új Accordba, az RL 3,7 literes hajtóművének bevetéséről nincs hír. Az európai premier valamikor 2008 végére várható.

honda, legend

IMÁZSÉPÍTÉS

Fényűző luxus: Honda Legend 3.5 V6

időpont:2007. november 08. 11:31

szerző:Autoblog

címkék:

A Honda maga is elismeri, hogy a Legend előző generációjával kudarcot vallott. Az új modellbe minden létező technikai extrát belepasszíroztak a japánok, de így sem biztos, hogy a luxuslimuzin sikeres lehet az európai piacon. Autoblog-teszt.