/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
autóverseny, baleset, formula e, heidfeld, prost, videó

Brutális incidens

Így ütötték ki egymást a Formula E pilótái az első helyről – videó

időpont:2014. szeptember 13. 16:30

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

Nick Heidfeld és Nicolas Prost fej-fej mellett száguldottak az első elektromos formaautó-verseny dobogójának csúcsáért, ám az utolsó kanyarban, mikor előbbi előzni próbált, utóbbi csúnyán ráhúzta a kormányt, így Heidfeld hatalmasat bukott.

forma-1, hamilton, prost

A PROFESSZOR TUDJA

Prost: Hamilton fenomenális

időpont:2008. február 28. 11:31

szerző:Autoblog

címkék:

Alain Prost mindig is híres volt arról, hogy szeret mást mondani, mint mások. A Professzornak ismét sikerült szembemennie a szakértők többségének véleményével, szerinte nem a "régi időkben" edződött pilóták, hanem egy fiatal titán, Lewis Hamilton számára jelenthetnek előnyt az új szabályok. "Egy dologban szinte biztos vagyok: sokakkal ellentétben úgy vélem, hogy a szabályváltoztatásokból Lewis Hamilton profitál majd legtöbbet. És tudják, miért? Mert egyszerűen fenomenális" - idézte Prostot az Autosprint című magazin. A szakértők azért kételkednek ebben, mert Hamilton a "modern idők" pilótája, így hozzá van szokva az elektronikus rendszerek segítségéhez.

alonso, forma-1, hamilton, prost

PROFESSZOR

Prost: Alonsóék csak pszichológiai játékot űznek

időpont:2007. szeptember 21. 11:10

szerző:Autoblog

címkék:

Alain Prostot az idei szezonban zajló Fernando Alonso-Lewis Hamilton csata az 1984-es esztendőre emlékezteti, amikor újoncként a McLarenhez érkezett és ott megkapta párnak a Ferrarival korábban két világbajnoki címet nyert Niki Laudát. "Fiatal voltam, gyors, de Niki volt a sztár" - mondta Prost. "Csak annyi volt a különbség, hogy ő akkor már két szezont lehúzott a McLarennél, mire odakerültem, Fernandónál ez nincs így, de attól még biztosan úgy tekint most Lewisra, mint annak idején Niki rám." Prost szerint a két fiatal közötti párharc elsősorban a pszichológiáról szól, képességek tekintetében ugyanis egyenlő szinten állnak. "Nagyon emberi lett az idei szezon, holott a legtöbben technikai harcot vártunk. Az első versenytől fogva nyilvánvaló volt, hogy Lewis különleges képességekkel megáldott pilóta, Fernando mindent megpróbált, hogy ezt valahogy kiegyenlítse."

alonso, hamilton, mclaren, prost

Prost: Ártani fog a McLarennek a Hamilton-Alonso csata

időpont:2007. június 20. 12:37

szerző:Autoblog

címkék:

forma-1, prost

Prostnak nem tetszik a mai Forma-1

időpont:2007. június 19. 14:16

szerző:Autoblog

címkék: