/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
baleset, nissan gt-r, nürburgring, r34, skyline, videó

Újabb áldozat

Csúnyán megkóstolja a szalagkorlátot a Nissan Skyline GT-R – videó

időpont:2016. április 09. 16:30

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

Begyűjtötte következő áldozatát a Nürburgring. A szenvedő fél ezúttal egy klasszikus és egyre ritkább Nissan Skyline R34 GT-R volt, melynek sofőrje kigyorsítás közben sokalt be és már nem tudott kellően lefékezni.

a nap képe, nismo, nissan gt-r, r34, skyline, z-tune

Skyline GT-R Nismo Z

A nap képe: Eladó a világ egyik legjobb sportautója

időpont:2015. április 15. 07:00

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

Egy igazán ritka Nissan Skyline GT-R keresi gazdáját. Az R34-es kódnevű japán vas egy a húszból, amelyek megkapták a Nismo Z-Tune nevezetű tuningcsomagját, így közel 500 lóerőt képesek leadni. Most az első példány vásárolható meg nagyjából 575 ezer dollárért.

nissan, r34, r35

FINOMHANGOLÁS

Tuningverzió Nissan GT-R-ből

időpont:2007. december 11. 14:38

szerző:DG

címkék:

Japán egyik híres tunere, a Mine's máris elkészítette saját Nissan R35 GT-R demóautóját, melyet rögtön megjáratott a legendás Tsukuba versenypályán. A tradicionálisan fehér színre fényezett sportkocsi bekapcsolt menetstabilizáló rendszerrel 1 perc 3,1 másodperces időt ment, ami hajszálnyival jobb, mint a Lamborghini Gallardo ideje. Ez nem rossz, tekintve, hogy a teljesítménye egyelőre még gyári. A Mine's R34 GT-R-je korábban 57,7 másodperces köridőt ment, így az R35 GT-R-ben még nagy potenciál rejtőzik. A demóautóba lassan beépítésre kerülnek az olyan tuning alkatrészek, mint az új motorelektronika, a sportlégszűrő és sportkipufogó, az Eibach állítható futómű, az átfésült fékrendszer, a nagyobb teljesítményű injektorok, valamint a karbon karosszéria elemek. És akkor még a turbónyomást nem is növelték. Várjuk a további átépítéseket!