/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
bugatti veyron, f1, mclaren f1, rendszám, vicces

F1

Eladó a világ legdrágább rendszáma

időpont:2018. április 07. 12:30

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

Még 2008-ban vásárolta Afzal Kahn, a Kahn Design tulajdonosa 440 ezer fontért a mindössze egy betűből és egy számból álló “F1” rendszámot Angliában, most pedig több mint 14 millió fontért, azaz 5,14 milliárd forintért lehet megvásárolni tőle.

biztosítás, biztosító, kár, károkozás, rendszám, robogó

Robogók százezrei futnak kötelező nélkül a hazai utakon

időpont:2017. július 17. 20:10

szerző:Autoblog

címkék:

Jelenleg már több mint félmillió robogó üzemel az országban, ezeknek mintegy 55 százalékára kötöttek már valaha kötelező gépjármű-felelősségbiztosítást (kgfb). Ugyanakkor mindössze 15-20 százalékuk után fizetik ki rendszeresen az átlagosan évi 3 ezer forintnyi díjat.

hamisítás, kína, rendőr, rendszám, videó

Ügyes csaló

Így változtatta rendszámát egy kínai vezető – videó

időpont:2016. április 16. 19:15

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

Nem kis pimaszság volt egy kínai sofőr részéről, amit rendszámával csinált, ugyanis egy mágneses lemezke segítségével, amelyen a 6-os (vagy 9-es) szám szerepelt, bármilyen más számsort kirakhatott, így megúszva minden büntetést – míg le nem fülelték a rendőrök.

a nap képe, f1, rendszám

Drága karakterek

A nap képe: Egy rendszám, ami 3,8 milliárd forintot ér

időpont:2014. június 14. 07:00

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

Afzal Kahn, a róla elnevezett tuningcég tulajdonosa megválna „F1”-es rendszámától, melyet még 2007-ben vásárolt. Ő ezért nem kevesebb, mint 10 009 995 angol fontot, azaz 3,8 milliárd forintnál is többet kérne.

rendszám

SZABÁLYOZÁS

Mi lesz a rendszámtáblákkal?

időpont:2012. január 21. 12:27

szerző:MTI

címkék:

A hvg.hu szerint az autók rendszámtábláinak cseréjével növelné a 2012-es költségvetés bevételeit a Nemzetgazdasági Minisztérium, a kormányzat cáfol, szerintük „egyidejű csere kötelező elrendeléséről nincs szó."

rendszám

ÜGYINTÉZÉS

Külföldi rendszám? Soron kívül elintézik!

időpont:2011. szeptember 08. 16:08

szerző:MTI

címkék:

A Központi Okmányirodában soron kívül fogadják rendszámtáblacsere ügyintézésére a külföldi rendszámmal közlekedő autósokat - közölte a Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatala (KEK KH).

kína, peking, rendszám

ÚJ SZABÁLY

Pekingben mindenkinek csak egy autója lehet

időpont:2010. december 26. 15:06

szerző:DG

címkék:

Pekingben korlátozzák a kiadható gépkocsi-rendszámokat. A jövőben minden pekinginek egy autó lehet a nevén, és emelkednek a parkolási díjak is - csak néhány az új, drákói intézkedések közül, amelyekkel a kínai főváros közlekedési helyzetén kívánnak javítani.

rendszám

CICA

A nap képe: a legnyávogósabb rendszám

időpont:2009. december 16. 12:59

szerző:stitch

címkék:

Szeretem én is a macskákat, de a kocsimra az életben nem raknék ilyen rendszámot. Nem vagyok képben a brit tarifákról, így fogalmam sincs, arrafelé kérnek-e felárat az ilyen táblákért.

kresz, quad, rendszám

ÚJ SZABÁLY

Rendszám kell a quadokra és mopedautókra

időpont:2009. április 02. 15:06

szerző:stitch

címkék:

Kötelező a rendszám az újonnan használatba vett, a közúti forgalomban való részvételre alkalmas kivitelű quadokon, illetve mopedautókon április elsejétől.

aukció, rendszám

1 D

113 millió forint egy rendszámtábláért

időpont:2009. március 27. 14:11

szerző:DG

címkék:

A különböző díjakkal és adóval növelt, átszámítva összesen több mint 113 millió forintos „1 D" rendszám Bishara feleségének Bentley-ét fogja ékesíteni. Nagyvonalú ajándék, a rendszámtábla ugyanis többe kerül, mint maga az autó.

rendőrség, rendszám

ELLENŐRIZNEK!

Rendszámrazzia Budapesten

időpont:2008. augusztus 13. 20:07

szerző:SzaBi

címkék:

Rendszám-razziát tart a rendőrség Budapesten; a motorosrendőrök egy hónapon keresztül ellenőrzik ellenőrzik és bírságolják azokat a motorkerékpárosokat, akik vagy felhajtott rendszámmal, vagy rendszám nélkül közlekednek; illetve a rendszám nélkül közlekedő autósokat is - közölte Komáromi Endre, az Országos Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztályának vezetője egy, a Sziget fesztiválon tartott kerekasztal beszélgetés után. A rendőrök a közlekedési hatósággal együttműködve a motorok zajkibocsátását is ellenőrzik - tette hozzá.

kresz, rendszám

SZIGORÍTÁS

KRESZ-módosítás: nincs rendszám, nincs forgalmi

időpont:2008. július 21. 09:45

szerző:stitch

címkék:

Amennyiben hiányzik a jármű rendszámtáblája, a rendőr mérlegelés nélkül vonja be a forgalmi engedélyt - egyebek mellett ezt javasolja a KRESZ felülvizsgálatát végző csoport, mondta Kondorosi Ferenc az "Új rend és szabadság" programért felelős kormánybiztos. Folytatás az ugrás után!