/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
euro ncap, honda jazz, közlekedésbiztonság, rover, törésteszt, videó

Nagyobb biztonság

Ennyit javult a kisautók töréstesztje 20 év alatt – videó

időpont:2017. február 10. 08:30

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

Húsz éve töri-zúzza az Euro NCAP a személyautókat azért, hogy évről évre kevesebb halálos baleset történjen. A szervezet készített egy kis visszaemlékezést a múlt és a jelen közti különbségről, így mindenki láthatja, mennyit javult a közlekedésbiztonság ez idő alatt.

defender, ford, rover

ESZTELEN MASINA

Land Rover Defender 800 lóerővel!

időpont:2008. február 13. 16:31

szerző:Autoblog

címkék:

Míg a jobb vállunkon ülő zöld angyalka folyamatosan emlékeztet minket arra, hogy milyen jó is alacsony fogyasztású autóval járni, addig a bal vállunkon tanyázó vörös ördög azt suttogja a fülünkbe, hogy milyen király dolog több gallonnyi fosszilis üzemanyagot elpazarolni olyan autókkal, mint például ez a kompresszoros Land Rover Defender. Az ördögnek adunk igazat, bár másnap emiatt rosszul érezzük magunkat... Nos ez itt kétségtelenül elmebeteg jármű, s ezért máris tetszik: egy első generációs, kábé az 50-es évekből származó Land Rover Defenderből épített dragster. Folyókon átkelni nem, viszont több méternyi gumicsíkot az aszfaltba égetni lehet vele, köszönhetően a 800 lóerős feltöltött Ford V8-asnak. Poénnak sem utolsó.

roewe, rover

ÚJ MODELL

Terepre megy a kínai Rover

időpont:2007. december 04. 15:31

szerző:Autoblog

címkék:

A Rover gyártási jogát megszerző kínai SAIC egy terepjáró piacra dobását is tervezi a Roewe márkanév alatt, legalábbis erre utalnak az interneten megjelent legfrissebb fotók. A képekről első pillantásra nem lehet eldönteni, hogy igaziak-e (erősen hasonlít az autó a SsangYong Kyronra, így akár egy photoshopos alkotásról is szó lehet), a Roewe azonban mindettől függetlenül 2008-ban tervezi piacra dobni első szabadidőautóját. Galéria a címre kattintva!

mg, rover

Jön a Rover 25 utóda

időpont:2007. július 31. 15:44

szerző:Autoblog

címkék:

mg, nanjing, rover

Újjászülethet a Healey és az Austin-Healey

időpont:2007. június 13. 12:20

szerző:Autoblog

címkék:

mg, nanjing, rover

MG kupé gyártását tervezi Kína?

időpont:2007. június 07. 13:21

szerző:Autoblog

címkék:

mg, nanjing, rover

NAC MG

Kínai színekben támad fel az MG

időpont:2007. március 29. 06:22

szerző:Autoblog

címkék:

Március 27-én legördült a gyártósorról az első kínai gyártású MG, s ezzel bemutatkozott Kína első nemzetközi autómárkája, a NAC MG. A Nanjing Automobile Co., Ltd az MG7 szériával kezdi meg a termelést és piacra dobja az első kínai sportkocsit, az MG TF roadstert is.