/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Kínai színekben támad fel az MG

2007. március 29. 06:22   |   Demcsák Gergely
címkék:  

Március 27-én legördült a gyártósorról az első kínai gyártású MG, s ezzel bemutatkozott Kína első nemzetközi autómárkája, a NAC MG.


A kínai MG gyárban üzemel a világ legnagyobb automatikusan működő hegesztő és összeszerelő szalagja, ahol egyszerre több autótípus is készül. A gyár kapuján három új MG modell fog kigördülni, az MG7 széria és a TF sportkocsi. Az elegáns autókat a középső és a prémium piaci szektorba pozícionálják.

A NAC MG két bázist hoz létre, az egyik központ Nanjingban, a másik pedig Longbridge-ben, Birminghamben lesz. Utóbbi szolgál majd kutatási-fejlesztési központként, előbbi pedig a gyártásért és a hazai, illetve nemzetközi piacépítésért fog felelni. A NAC MG Kínában a költséghatékonyság elérésére és a know-how kifejlesztésére fog koncentrálni. 

A NAC 2005. júliusában vásárolta fel az MG Rovert és egy év alatt elsajátította annak technológiáját. A NAC MG jelentős fejlődésen ment keresztül; például az első kínai autógyártó, amelyik európai környezetvédelmi szabványokat vezet be az országban. Az első kínai nemzetközi autómárka minden bizonnyal felpörgeti majd a nemzeti autóipart és nemzetközi színvonalú, minőségi termékeket lesz képes létrehozni.


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/