/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Kínai színekben támad fel az MG

2007. március 29. 06:22   |   Autoblog
címkék:  

Március 27-én legördült a gyártósorról az első kínai gyártású MG, s ezzel bemutatkozott Kína első nemzetközi autómárkája, a NAC MG.


A kínai MG gyárban üzemel a világ legnagyobb automatikusan működő hegesztő és összeszerelő szalagja, ahol egyszerre több autótípus is készül. A gyár kapuján három új MG modell fog kigördülni, az MG7 széria és a TF sportkocsi. Az elegáns autókat a középső és a prémium piaci szektorba pozícionálják.

A NAC MG két bázist hoz létre, az egyik központ Nanjingban, a másik pedig Longbridge-ben, Birminghamben lesz. Utóbbi szolgál majd kutatási-fejlesztési központként, előbbi pedig a gyártásért és a hazai, illetve nemzetközi piacépítésért fog felelni. A NAC MG Kínában a költséghatékonyság elérésére és a know-how kifejlesztésére fog koncentrálni. 

A NAC 2005. júliusában vásárolta fel az MG Rovert és egy év alatt elsajátította annak technológiáját. A NAC MG jelentős fejlődésen ment keresztül; például az első kínai autógyártó, amelyik európai környezetvédelmi szabványokat vezet be az országban. Az első kínai nemzetközi autómárka minden bizonnyal felpörgeti majd a nemzeti autóipart és nemzetközi színvonalú, minőségi termékeket lesz képes létrehozni.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/