/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
gt line, kia, kia sorento, sorento

új modell

Hétüléses Kia Sorento már benzines változatban is

időpont:2019. április 04. 19:05

szerző:Autoblog

címkék:

Megújult motorkínálattal ünnepli a tavaszt a Kia Sorento. A korábban csak dízelmotorral elérhető SUV mostantól a márka 2,4 literes benzinmotorjával és nyolcfokozatú automataváltóval is kapható. A kocsi nagycsaládos kedvezménnyel már 5,99 millió forintért elvihető.

hibrid, kia, optima t-hybrid, párizsi autószalon, rio, sorento, venga

modernebb paletta

Új Kia modellek a Párizsi Autószalonon

időpont:2014. október 01. 20:00

szerző:Autoblog

címkék:

A vadonatúj Kia Sorento október 2-án, a 2014-es Párizsi Autószalonon mutatkozik be az európai közönségnek, a felfrissített Rióval és a Vengával együtt. E trióhoz csatlakozik a Kia Optima T-Hybrid tanulmány, a Kia dízel-elektromos könnyű hibrid technológiájával.

kia, párizsi autószalon, sorento

utcai farkas

Minden kiderült az új Kia Sorentóról

időpont:2014. augusztus 29. 19:30

szerző:Autoblog

címkék:

A mai napon, Koreában bemutatkozott a vadonatúj Kia Sorento. A lágyabb formaterv és a plasztikusan megformált felületek kifinomultabb megjelenést kölcsönöznek a SUV-nak, amely több helyet és számos innovatív jellemzőt, szolgáltatást kínál. Minden részlet kiderült róla.

kia, párizsi autószalon, sorento

megnőtt

Gyári fotókon az új Kia Sorento

időpont:2014. augusztus 11. 16:30

szerző:DG

címkék:

Felkerültek az internetre az első gyári fotók a harmadik generációs Kia Sorentóról. A népszerű SUV új kiadása hosszabb, bővebb tengelytávú, alacsonyabb és szélesebb elődjénél, emellett belső tere tágasabb és minőségibb benyomást kelt.

kia, párizsi autószalon, sorento

sport suv

Ilyen lesz az új Kia Sorento

időpont:2014. augusztus 06. 21:30

szerző:DG

címkék:

Augusztus végén mutatkozik be Koreában a Kia Sorento harmadik generációja, amelyet Európában először az októberi Párizsi Autószalonon vehetünk majd szemügyre. Gyári vázlatrajzokon máris láthatjuk.

kia, sorento, szöul

ÁTVÁLTOZÁS

Bemutatkozott az új Kia Sorento

időpont:2009. április 06. 18:04

szerző:DG

címkék:

A Szöuli Autószalonon debütált az új Kia Sorento szabadidő-autó, amely minden irányban megnőtt elődjéhez képest és teljesen eltérő formavilágot kapott. Piactől függően négyféle erőforrással lesz elérhető.

kia, sorento

XM

Előzetes az új Kia Sorentóról

időpont:2009. február 27. 10:45

szerző:stitch

címkék:

A Kia hivatalos előzetest hozott nyilvánosságra az új Sorentóról, amely egyelőre XM kódnéven fut. A premier tervezett időpontja április, azaz feltehetően a Szöuli Autószalonon rántják le a leplet a terepjáróról. Az autó új hűtőrácsot kap, utastere pedig valószínűleg egy harmadik üléssorral gazdagodik, hétre növelve a szállítható személyek számát. Az új Sorento lesz az első a Hyundai-Kia palettán, amely megkapja a 2,2 literes, R jelölésű környezetbarát dízelmotort, 200 lóerős csúcsteljesítménnyel. A hatfokozatú automata váltóval kombinált egység átlagfogyasztása 7,1 liter száz kilométerenként.