/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
kia, sorento, sorento hybrid, suv, új sorento

zászlóshajó

Elindult a Kia Sorento Hybrid gyártása

időpont:2020. július 10. 19:50

szerző:Autoblog

címkék:

A Kia elindította az új Sorento hibrid változatának sorozatgyártását. A márka SUV zászlóshajója most először jelenik meg hibrid hajtáslánccal is. A Sorento negyedik generációjának minden változata a márka Hwasungban működő üzemében készül Koreában, közös gyártósoron.

kia, sorento, uvo connect

uvo connect 2

Szintet lépett a Kia infotainment rendszere

időpont:2020. június 12. 19:15

szerző:Autoblog

címkék:

Az UVO Connect második generációja számos újdonsággal bővült, amelynek köszönhetően például pontosabban megbecsülhető egy-egy utazás időtartama, pontosabb lehet a „Last-mile navigation assistance”, a konnektivitás kibővítésével pedig jelentősen egyszerűsödik a használat.

holttér, kia, sorento

biztonságot ad

Eltünteti a holtteret a Kia Sorento új kijelzője

időpont:2020. május 08. 18:45

szerző:Autoblog

címkék:

A Kia bemutatta az új Sorentóban megjelenő csúcstechnológiájú holttérfigyelő rendszert, amely „vigyázó szempárként” óvja a Sorento utasait és a többi közlekedőt is azzal, hogy eltünteti a holtteret az autó mindkét oldalán.

genfi autószalon, kia, kia sorento, sorento, új sorento

koreai nagymenő

Vadonatúj hajtásláncokkal érkezik a Kia Sorento

időpont:2020. február 20. 16:55

szerző:Autoblog

címkék:

Az idén érkezik meg a piacra a Kia Sorento negyedik generációja, amely látványos külső dizájnnal és gusztusos, tágas belső térrel büszkélkedhet. A nagyméretű SUV-hoz új benzin-elektromos hibrid hajtásláncot és 2,2 literes dízelmotort is fejlesztettek.

genfi autószalon, kia, sorento, suv, új sorento

felnőtt

Hivatalos fotókon az új Kia Sorento

időpont:2020. február 17. 10:40

szerző:Autoblog

címkék:

A Kia nyilvánosságra hozta a 2020-as Genfi Autószalonon bemutatkozó új Kia Sorento első hivatalos fotóit. A Kia formatervezői megtartották az előző generációk robusztusságát, de a részletek és a kidolgozás eleganciája sokat fejlődött. A belső tér is átváltozott.

genfi autószalon, kia, kia sorento, sorento, suv

hamarosan jön

Gyári vázlatokon az új Kia Sorento

időpont:2020. február 04. 16:25

szerző:Autoblog

címkék:

A 2020-as Genfi Autószalonon láthatja majd először a nagyközönség a vadonatúj Kia Sorentót. A SUV-mezőnyben a Kia globális zászlóshajójának is tekinthető modell negyedik generációja mindenre felkészítve érkezik a márka szabadidőautó kínálatának európai csúcsára.

gt line, kia, kia sorento, sorento

új modell

Hétüléses Kia Sorento már benzines változatban is

időpont:2019. április 04. 19:05

szerző:Autoblog

címkék:

Megújult motorkínálattal ünnepli a tavaszt a Kia Sorento. A korábban csak dízelmotorral elérhető SUV mostantól a márka 2,4 literes benzinmotorjával és nyolcfokozatú automataváltóval is kapható. A kocsi nagycsaládos kedvezménnyel már 5,99 millió forintért elvihető.

hibrid, kia, optima t-hybrid, párizsi autószalon, rio, sorento, venga

modernebb paletta

Új Kia modellek a Párizsi Autószalonon

időpont:2014. október 01. 20:00

szerző:Autoblog

címkék:

A vadonatúj Kia Sorento október 2-án, a 2014-es Párizsi Autószalonon mutatkozik be az európai közönségnek, a felfrissített Rióval és a Vengával együtt. E trióhoz csatlakozik a Kia Optima T-Hybrid tanulmány, a Kia dízel-elektromos könnyű hibrid technológiájával.

kia, párizsi autószalon, sorento

utcai farkas

Minden kiderült az új Kia Sorentóról

időpont:2014. augusztus 29. 19:30

szerző:Autoblog

címkék:

A mai napon, Koreában bemutatkozott a vadonatúj Kia Sorento. A lágyabb formaterv és a plasztikusan megformált felületek kifinomultabb megjelenést kölcsönöznek a SUV-nak, amely több helyet és számos innovatív jellemzőt, szolgáltatást kínál. Minden részlet kiderült róla.

kia, párizsi autószalon, sorento

megnőtt

Gyári fotókon az új Kia Sorento

időpont:2014. augusztus 11. 16:30

szerző:Autoblog

címkék:

Felkerültek az internetre az első gyári fotók a harmadik generációs Kia Sorentóról. A népszerű SUV új kiadása hosszabb, bővebb tengelytávú, alacsonyabb és szélesebb elődjénél, emellett belső tere tágasabb és minőségibb benyomást kelt.

kia, párizsi autószalon, sorento

sport suv

Ilyen lesz az új Kia Sorento

időpont:2014. augusztus 06. 21:30

szerző:Autoblog

címkék:

Augusztus végén mutatkozik be Koreában a Kia Sorento harmadik generációja, amelyet Európában először az októberi Párizsi Autószalonon vehetünk majd szemügyre. Gyári vázlatrajzokon máris láthatjuk.

kia, sorento, szöul

ÁTVÁLTOZÁS

Bemutatkozott az új Kia Sorento

időpont:2009. április 06. 18:04

szerző:Autoblog

címkék:

A Szöuli Autószalonon debütált az új Kia Sorento szabadidő-autó, amely minden irányban megnőtt elődjéhez képest és teljesen eltérő formavilágot kapott. Piactől függően négyféle erőforrással lesz elérhető.