/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
aurora agil, aurora tur, zenvo, zenvo aurora

zenvo aurora

Mindent legyorsul az új dán hipersportautó

időpont:2023. augusztus 18. 13:45

szerző:Demcsák Gergely

címkék:

A kaliforniai Monterey Autós Héten debütált a dán Zenvo Automotive új hipersportautója, az Aurora, amely a világ legjobban gyorsuló autója, de 450 km/órás végsebességével is a legjobbak között van.

drift, drón, orosz, páros drift, zenvo

füstbe borul a város

Epikus gumifüstölés Szentpétervár utcáin – videó

időpont:2019. december 13. 13:30

szerző:Autoblog

címkék:

A magasan jegyzett orosz drift alakulatnak, az Evil Empire-nak nemrég lehetősége nyílt arra, hogy Szentpétervár utcáit telerajzolja gumicsíkokkal. A megmozdulásról pedig elképesztően látványos és igényes drónvideó készült. A páros drift sohasem volt még ilyen szép.

autós videó, vicces, zenvo

Vicces találmány

Nevetségesen fest a Zenvo automatikus szárnya működés közben – videó

időpont:2018. május 27. 07:00

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

Még a márciusi Genfi Autószalonon mutatta be a Zenvo az utcai használatra is alkalmas TSR-S modellt, melynek egyik ütő kártyája az adaptív hátsó szárny lett. Eddig csak elméletben ismertük működését, most azonban munka közben is láthatjuk, és hát… elég vicces.

genfi autószalon, tsr-s, zenvo

genf 2018

A nap képe: a dán csodaautó

időpont:2018. március 12. 13:05

szerző:Autoblog

címkék:

A Zenvo új szupersportkocsit prezentált a Genfi Autószalonon, amely műszaki megoldásával új irányt mutat. Teljesítménye menet közben állítható, akárcsak a sebességváltójának karaktere, többtengelyes hátsó légterelő szárnya pedig páratlan kanyarstabilitást eredményez.

ccx, veyron, zenvo

ZENVO ST1

1100 lóerős dán szuper-sportkocsi!

időpont:2008. december 17. 18:51

szerző:Autoblog

címkék:

Egy semmiből előtűnt dán cég, a Zenvo Automotive jegyzi ezt az elképesztő szuper-sportkocsit, melyben egy középre helyezett, turbóval és kompresszorral doppingolt 7 literes V8-as motor hajtja a hátsó kerekeket. Az ST1 nevű kreáció 1104 lóerőt küld a főtengelyre, így a Veyron/Ultimate Aero/GT9/CCX alkotta szuperautó csapatba tartozik. Az első tesztek alapján azonban kijelenthető, hogy az egyenként 400 km/óra fölötti sebességre képes konkurenseket az ST1 nem éri utol. 3,2 másodperc alatt gyorsul fel százra, 9 másodperc alatt 200-ra, a végsebessége pedig 233 mérföld/óra (372 km/óra) elektronikusan limitálva. Viszont a Zenvo ST1 nagyon brutálisan néz ki, erős geometrikus formái egyedi megjelenést biztosítanak számára. A dán cég jövőre már le kívánja szállítani az első darabokat az ST1-ből, az exkluzivitást a 15 darabos széria garantálja. Galéria az ugrás után!