/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Jövőre Forma-1-es futamot rendez Valencia

2007. június 04. 09:40   |   Autoblog
címkék:  

Lényegében már május elején biztos volt, de azért nem árt újra beszámolni a hírről: Bernie Ecclestone hivatalosan is aláírta Valenciával a szerződést, mely 2008-tól futamrendezési jogot biztosít a spanyol városnak. “Mindent a májusban bejelentett feltételekkel írtunk alá” – közölte Ecclestone, ami annyit tesz, hogy 2014-ig biztos az “új Monte-Carlo” helye a versenynaptárban.

Valenciában az Európa Nagydíjat rendezik majd, a városi pálya kialakításával a sztárépítész Hermann Tilkét bízták meg, a szakembernek 4,1-4,3 kilométer hosszú vonalvezetést kell megálmodnia. Valencia amúgy vállalta, hogy amennyiben szükséges, akár új utcákat is hajlandó építeni.

Lényegében már május elején biztos volt, de azért nem árt újra beszámolni a hírről: Bernie Ecclestone hivatalosan is aláírta Valenciával a szerződést, mely 2008-tól futamrendezési jogot biztosít a spanyol városnak. “Mindent a májusban bejelentett feltételekkel írtunk alá” – közölte Ecclestone, ami annyit tesz, hogy 2014-ig biztos az “új Monte-Carlo” helye a versenynaptárban.

Valenciában az Európa Nagydíjat rendezik majd, a városi pálya kialakításával a sztárépítész Hermann Tilkét bízták meg, a szakembernek 4,1-4,3 kilométer hosszú vonalvezetést kell megálmodnia. Valencia amúgy vállalta, hogy amennyiben szükséges, akár új utcákat is hajlandó építeni.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/