/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
alonso, európa nagydíj, fernando alonso, forma-1, valencia

VALENCIA

Alonso nyerte a mozgalmas Európa Nagydíjat

időpont:2012. június 24. 17:51

szerző:Autoblog

címkék:

Fernando Alonso a tizenegyedik helyről rajtolva, kiváló vezetést bemutatva megnyerte hazai versenyét, az Európa Nagydíjat. Ezzel az első olyan versenyzővé vált, aki már két futamgyőzelmet könyvelhet el magának az idei esztendőben.

gp2, valencia, videó

KIS BALESET

Videó: emelő trafálja el az operatőrt

időpont:2010. június 30. 20:48

szerző:Autoblog

címkék:

A GP2 valenciai futamán Alberto Valerio sietősen hajtott ki a boxutcából, olyannyira, hogy az egyik emelőt is magával rántotta. Az első kanyarban az eszköz le is repült az autóról, eltrafálva egy videóst és annak nagy értékű gépét.

badoer, forma-1, massa, schumacher, valencia

BADOER ÜL AUTÓBA

Mégsem tér vissza Schumi

időpont:2009. augusztus 11. 16:16

szerző:Autoblog

címkék:

Michael Schumacher mégsem tér vissza a Forma-1-be, ugyanis továbbra is fájlalja nyakát, ami még februárban egy motorbalesetben sérült meg. A német versenyző hétfő este tájékoztatta a Ferrarit, hogy nem elég fitt a versenyzéshez. Luca Badoer kap lehetőséget.

forma-1, massa, schumacher, valencia

MEGLEPETÉS

Schumi visszatér

időpont:2009. július 30. 12:18

szerző:Autoblog

címkék:

Tegnap jött a megdöbbentő hír, miszerint Michael Schumacher visszatér. Legalábbis egy verseny erejéig biztosan. A Ferrari tervei szerint ugyanis Michael Schumacher fogja helyettesíteni a hétvégén súlyos sérülést szenvedett Felipe Massát.

forma-1, kovalainen, mclaren, valencia

FÖLÉNYES SIKER

Kovalainen uralkodott Valenciában

időpont:2008. január 24. 13:31

szerző:Autoblog

címkék:

Heikki Kovalainen megállíthatatlan volt a valenciai tesztelés szerdai napján, a McLaren finn pilótája magasan a legjobb időt autózta. A wokingiak új szerzeménye 1:11.000-ig jutott, melyhez hozzá sem tudott szagolni senki, a második Felipe Massa 662 ezredes hátránnyal szerezte meg a második helyet. A másik McLarenben Pedro de la Rosa helyett ezúttal Lewis Hamilton ült, a brit azonban leragadt a negyedik helynél, viszont rengeteg, 115 kört tett meg. A Ferrari- és McLaren-uralom újbóli kiteljesedéseként egyébként Kimi Raikkönen lett a harmadik, a két élcsapat mögé pedig a Williams futott be Kazuki Nakadzsima révén. Fernando Alonso ismét hatodikként zárt a Renault-val.

forma-1, valencia

NYOMULNAK A KÖRNYZETVÉDŐK

F1: máris veszélyben a valenciai Európa Nagydíj

időpont:2007. december 21. 11:31

szerző:Autoblog

címkék:

Alig néhány hete, októberben történt, hogy Spanyolországban fellélegeztek az autósportok szerelmesei, a Nemzetközi Automobil Szövetség Világtanácsa ugyanis jóváhagyta a Forma-1 2008-as versenynaptárát, melynek értelmében az Európa Nagydíjat új helyszínen, Valenciában, ráadásul városi pályán rendezik meg. A nagy öröm eddig tartott, merthogy a verseny megrendezése máris veszélybe került: az Európai Uniónál a Fórmula Verda nevű környezetvédelmi csoport bepanaszolta a terveket, azt követelve, hogy állítsák le az építkezést egészen addig, míg pontosan ki nem derül, hogy az milyen hatást gyakorol a környezetre. A csoport szóvivője azzal indokolta a lépést, hogy korábban semmilyen hatástanulmány nem készült a versenypálya-létesítéssel kapcsolatban.

ecclestone, forma-1, valencia

Jövőre Forma-1-es futamot rendez Valencia

időpont:2007. június 04. 09:40

szerző:Autoblog

címkék: