/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A Bentley csúcskabriója

2014. november 18. 20:35   |   Autoblog
címkék:  

A Bentley bemutatta a Mulsanne limuzinból kifejlesztett Grand Convertible modellt, amely a márka valaha épített legkifinomultabb nyitott tetős autója. A kézzel készült csúcskabrió a Los Angeles-i Autószalonon áll a közönség elé.

Az elegáns Sequin kék fényezésű Bentley Rolls-Royce mintára ezüstszínű motorháztetőt és szélvédőkeretet kapott, a könnyűfém felniket pedig kézzel polírozták magas fényűre. A nagy kerekek nagy motorerőt sejtetnek, s nem is kell csalódnunk, a Grand Convertible-t a Bentley ikonikus 6,75 literes duplaturbós V8-as motorja hajtja, amely 537 lóerős teljesítménnyel és 1100 Nm-es nyomatékkal kecsegtet.

Az arisztrokratikus külső káprázatos utasteret rejt, amely a Bentley mesterembereinek páratlan szaktudását dicséri. A négyszemélyes kabinhoz krémszínű bőrkárpitozást választottak, egyedi gyémántmintával és kék szegélyvarrással. A műszerpulttól hátrafelé fekete bőrt alkalmaztak, amelyet krómcsík választ el a sötét diófa hátsó polctól. Utóbbi a valaha Bentley-be épített legnagyobb egybefüggő fabetét.

A Bentley nagyon kíváncsi új autója fogadtatására, azt azonban már ettől függetlenül leszögezte, hogy a Grand Convertible mindenképpen gyártásba kerül.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/