/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Cassidy elvesztette a bajnoki vezetést a nagyon gyors autója ellenére is

2024. április 01. 11:38   |   Autoblog
címkék:  

Nick Cassidy elvesztette a versenyzők bajnokságának vezetését Pascal Wehrleinnel szemben a nehéz Tokiói E-Prix után, ahol végül 11 helyet javított.

Az új-zélandi jól mozgott a szabadedzéseken, és kezdetben a párharcokba is bejutott, azonban a Jaguar pilótájának legjobb körét törölték.

Cassidy szenzációs utolsó körét törölte az FIA, a következő indoklással:

“A hátsó kerekek nyomatéka nem tartotta tiszteletben a homologizált elsődleges gázpedál-térképet, ami a 7. kör alatt adta a nyomatékot” – közölte az FIA.

Ennek következtében Cassidy a 19-dik helyről indult, és kiválóan teljesítve, visszaküzdötte magát a nyolcadik helyre, bár ez nem volt elég ahhoz, hogy megakadályozza Wehrleint abban, hogy átvegye a vezetést a bajnokságban.

“A csapat igazán nagyszerű munkát végzett ma, és nagyon gyors autónk volt. Eljutottunk a párharcokig, de a körülmények miatt nem tudtuk ezt maximálisan kihasználni. A versenyen a rajtrács legutolsó helyéről indultunk, de nyugodtak maradtunk, sokat jöttünk előre és végül pontszerző helyen végeztünk, ami minden, amit ma kérhettem volna. Most Misanóba megyünk, ahol megpróbáljuk folytatni a jó formánkat, és újra felállni a dobogóra” – mondta Cassidy.

 

Borítókép: Sam Bloxham / Formula E

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/