/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Fiat Grande Punto SS Bolognában

2007. november 28. 16:31   |   Autoblog
címkék:  

A koncepcióautóval már a Frankfurti Autószalonon találkozhattunk. A Bolognában debütáló 180 lóerős szériaváltozat jövő év elejétől lesz beszerezhető.


Jövő héten, a Bologna Motor Show-n leplezik le nagyközönség előtt a Grande Punto sorozat legmorcosabb tagját, a Grande Punto Essesse-t. A koncepcióautóval már az idei Frankfurti Autószalonon találkozhattunk. A Bolognában debütáló 180 lóerős szériaváltozat jövő év elejétől lesz beszerezhető.


A SS kivitel nem új autóként lesz megvásárolható, hanem utólagosan felszerelhető csomag formájában lesz kapható. Az erre kijelölt Assetto Derso műhelyek foglalkoznak majd az átépítéssel, s csak új, illetve 1 évnél fiatalabb és 20 ezer kilométernél kevesebbet futott Grande Punto Abarth modellek lehetnek az alanyok. A kuncsaftok 180 lóerős, ültetett sportfutóműves, 18 hüvelykes kerekeken guruló, sport-tárcsafékes, SS matricákkal ellátott, kockás tetős méregzsákot kapnak pénzükért. A széria Punto SS korántsem olyan durva, mint a koncepcióautó, mégis erős birtoklási vágyat ébresztett bennünk.  

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/