/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Hárman ültek részegen a Ferrariba, csúnya baleset lett a vége

2017. január 21. 12:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Szinte a felismerhetetlenségig összeroncsolódott az a 112 millió forintos, ritkaságnak számító olasz sportautó, amelyben három részeg fiatal indult száguldozásnak Amerikában. A nagysebességgel bekövetkezett baleset ellenére mindhárman csak kisebb sérüléseket szereztek.

Még egy lomha autóval is nagyon veszélyes alkoholos befolyásoltság alatt közlekedni, ám egy olyan sportkocsival, amely képes 325 km/órára gyorsítani nem csak végtelenül felelőtlen dolog, de ostobaság is.

Pedig egy 28 éves amerikai fiatal jó poénnak gondolta, hogy kétüléses Ferrari 458 Specialéjával két barátját összeszedve autózásnak indulnak az éjszakában egy kisebb alkoholmennyiség elfogyasztása után.

Csak emlékeztetőül, a 458 Speciale az Italia továbbfejlesztett, vadabb változata 605 lóerős 4.5 literes szívó V8-as motorral szerelve, amely 3 másodperces százas sprintet, illetve 325 km/órás csúcssebességet tesz lehetővé. Mindezt nagyjából 110 millió forintért tette elérhetővé az olasz manufaktúra.

A kaland nem jól végződött, ugyanis egy hídon áthajtást követően nagyjából 160 km/óránál egy kereszteződéshez érve elvesztette a sofőr uralmát a volán felett, majd bukfencezést követően, 12 méterrel mélyebben az erdőben állt meg az összeroncsolódott kocsitest.

A látvány durva, ám a három fiatalt szerencsére kisebb zúzódásokkal szedték ki a kiérkező egységek. Most egy hosszadalmas büntetőeljárás veszi kezdetét, a Ferrari pedig a roncstelepre kerül.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/