/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Megérkezett a Fiat Tipo kombi

2017. január 23. 13:05   |   Autoblog
címkék:  

Harmadik karosszériaváltozata érkezésével teljessé vált a Fiat Tipo modellcsaládja. A kombi a funkcionalitás és a sokoldalúság terén a legtöbbet nyújtja a három autó közül. 4,57 méter hosszú, csomagtere 550 literes, s a hátsó üléstámlák lehajtásával teljesen sík padló alakítható ki benne. A kedvelt, 1,4 literes, 95 lóerős benzinmotorral a Tipo kombi már 4,4 millió forinttól elérhető.

A Tipo ezen változata 4,57 méteres hosszával a kategória élvonalába tartozó kényelmet kínál utasainak. A két első ülésen az akár 187 centiméteres testmagasságú utazók is kompromisszummentesen helyet foglalhatnak, míg hátul három, 180 centis utasnak is jut elegendő hely.

Kategóriája egyik legtágasabb, 550 literes csomagterével, a Tipo kombi autója jó választás. De, hogy valóban a legjobb vétel legyen, a konfigurálható „Magic Cargo” csomagtér-elemek beépítésével a Fiat garantálja a praktikus és rugalmas használhatóságot is. A csomagtartó padlója két szinten helyezhető el, ezáltal szabályozható a raktér magassága. A két kiemelhető oldalfal pedig választási lehetőséget kínál: szállíthatunk apró tárgyakat, vagy teljes egészében kihasználhatjuk a csomagtartó szélességét.

Az osztottan is dönthető hátsó ülések lehajtva egybefüggő padlót eredményeznek. A szintkülönbség nélküli rakodófelület megkönnyíti pakolást. A csomagtér teljes hosszúsága meghaladja a 180 centimétert, így alkalmas akár kerékpárok, sílécek, babakocsik, vagy bőröndök szállítására is.

A Fiat számos ötletes megoldással igyekszik a Tipo család minden utasa számára a lehető legélvezetesebbé tenni a fedélzeten töltött időt. Ennek jegyében, kiviteltől függetlenül valamennyi Tipo bőséges alapfelszereltséget kínál. A kombi Lounge verzióján az alapcsomag része a Uconnect 7″ HD LIVE rendszer is, amelynek nagy felbontású érintőképernyője a táblagépekhez hasonlóan fogadja a többujjas parancsokat.

A legújabb generációs rendszer Bluetooth mobiltelefon kihangosítást, audio streaming funkciót, szöveges üzenet felolvasást és hangfelismerést, AUX és USB csatlakozókat, iPod integrációt, valamint a kormánykeréken elhelyezett kezelőszerveket tartalmaz. De a Tipo igény esetén tolatókamerával és az új TomTom 3D Touch műholdas navigációs berendezéssel is rendelhető.

A Tipo család mindhárom tagja az európai piacra tervezett három, eltérő teljesítményű benzines és két dízel motorváltozattal rendelhető. A benzines választékban elérhető a 95 lóerős 1,4 literes 16 szelepes, a 120 lóerős 1,4-es T-Jet, valamint a 110 lóerős 1,6 literes E-TorQ motor. A kínálatot a 95 lóerős 1,3-as Multijet II és a 120 lóerős 1,6-os Multijet II dízelmotor teszi teljessé. Utóbbi már rendelhető a DCT duplakuplungos automata sebességváltóval is.

Az új Tipo kombi benzines kivitelben 4 405 000 forinttól elérhető (1,4 16V Pop), a dízelmotoros változatért azonban sokkal többet kérnek. A 95 lovas 1,3-as Multijettel minimum 5,2 millió forintot kell érte fizetni. A 120 lóerős 1,6 Multijet dízellel szerelt modell alapára 5,5 millió forint. Az Easy felszereltségtől hatra bővül a modellváltozatok száma, az árak 4,7 milliótól 6,3 millióig terjednek. A csúcsot a Lounge kivitelek képviselik, az 1,4 T-Jet turbómotorral szerelt Tipo kombi 5,5 millió forint, míg a az 1,6 Multijet dízelért minimum 6,1 millió forintot kell fizetni.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/