/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
500x, 500x hybrid, elektromos, fiat, hibrid, tipo, tipo hybrid

villamosítás

Tavasszal jön a Fiat 500X Hybrid és Tipo Hybrid

időpont:2022. február 24. 17:15

szerző:Autoblog

címkék:

A Fiat bemutatja az új 500X Hybrid és Tipo Hybrid modelleket, ezzel teljessé téve modellpalettájának elektromosítását. A folyamat az 500 Hybrid és Panda Hybrid modellekkel vette kezdetét, majd az új 500-assal folytatódott. Most pedig megérkezett az új, 48V-os hibrid hajtáslánccal szerelt 500X és Tipo.

fiat, tipo, tipo city sport

városi vagány

Sportváltozatot kapott a Fiat Tipo

időpont:2021. május 11. 14:10

szerző:Autoblog

címkék:

Már rendelhető az új Tipo City Sport, amely ideális azoknak, akik karakteres, innovatív technológiai tartalmú járművet keresnek. A sportos hangvételű Tipo City Sport 1 literes turbó vagy 1,6 literes turbódízel motorral vásárolható meg.

fiat, tipo, tipo cross, új fiat

teljes megújulás

Megjött az új Fiat Tipo

időpont:2021. január 08. 18:40

szerző:Autoblog

címkék:

A Fiat teljeskörűen átdolgozta a Tipo modellcsaládot. Új a dizájn, számos új technológia került az autóba, s a motorokat is lecserélték. Az ötajtós ferdehátú, a négyajtós és a kombi mellett pedig immár a crossover kivitel is a modellkínálat része.

fiat tipo, tipo, tipo kombi, új tipo

a legtágasabb

Megérkezett a Fiat Tipo kombi

időpont:2017. január 23. 13:05

szerző:Autoblog

címkék:

Harmadik karosszériaváltozata érkezésével teljessé vált a Fiat Tipo modellcsaládja. A kombi a funkcionalitás és a sokoldalúság terén a legtöbbet nyújtja a három autó közül. A kedvelt, 1,4 literes, 95 lóerős benzinmotorral a Tipo kombi már 4,4 millió forinttól elérhető.

fiat, fiat tipo, genfi autószalon, tipo, új tipo

kompakt család

Bemutatkozott a teljes Fiat Tipo modellcsalád

időpont:2016. március 02. 08:30

szerző:Autoblog

címkék:

A Fiat úgy döntött, Genfben mutatja meg elsőként a világnak teljes terjedelmében a Tipo modellcsaládot. A négyajtós szedán mellé most felsorakozik a vadonatúj ötajtós, illetve a kombi kivitel.

fiat, fiat tipo, tipo, új fiat

funkcionális

Új képeken a Fiat Tipo

időpont:2015. november 30. 13:40

szerző:Autoblog

címkék:

Miután májusban, az Isztambuli Autószalonon már lerántották róla a leplet, a Fiat Tipo most a nemzetközi sajtó képviselői előtt is bemutatkozott. A Fiat kiemelt szerepet szán ennek a modellnek, ami remek ár-érték arányt kínál.

aegea, fiat, fiat tipo, tipo, törökország

régi név új arc

Visszatér a Fiat Tipo

időpont:2015. október 12. 16:25

szerző:Autoblog

címkék:

A Fiat döntött, Tipónak fogja hívni az eredetileg Ægea projektnévvel illetett új szedánját. A modell értékesítését decemberben kezdik meg Olaszországban, majd fokozatosan vezetik be az EMEA térség további országaiban. A Tipo hazai bevezetése 2016. első negyedévében lesz.