/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (1) |
| Több

Visszatér a Fiat Tipo

2015. október 12. 16:25   |   Autoblog
címkék:  

A Fiat döntött, Tipónak fogja hívni az eredetileg Ægea projektnévvel illetett új szedánját. A modell értékesítését decemberben kezdik meg Olaszországban, majd fokozatosan vezetik be az EMEA térség további országaiban. A Tipo hazai bevezetése 2016. első negyedévében lesz.

Tipo: ez lesz a hivatalos modellneve az új kompakt szedánnak a teljes EMEA (Európa, Közel-Kelet, Afrika) térségben, Törökország kivételével, ahol a projektnév olyan sikeresnek bizonyult, hogy megőrzi eredeti elnevezését. A szimbolikus nevet a Fiat korábban már használta, és az új globális modell visszatérése válasz a jövő kihívásainak kezelésére.

Az eredmény egy hasznos megoldásokban bővelkedő, versenyképes áron kínált, funkcionális gépkocsi, amely pontosan a vásárlók által legnagyobbra tartott jellemzők terén jeleskedik, és mindezt letisztult választékkal és áttekinthető értékesítési konstrukcióval teszi elérhetővé. A modell vásárlói négyféle megbízható és takarékos erőforrás – két Multijet II turbódízel és két benzinmotor – közül választhatnak; a 95-120 LE teljesítményű motorok kézi vagy automatikus sebességváltóval társíthatók.

A Fiat Tipo egy globális márka globális modellje. Olaszországban, az FCA csoport formatervezési központjában tervezték, Törökországban, a Tofaş kutatás-fejlesztési részlegén fejlesztették, a bursai Tofaş üzemben gyártják, és a világ több mint 40 országában árusítják, szerte az EMEA térségben. A projekt pontosan ezért kapta az Ægea nevet, tisztelegve azon ország hagyományai előtt, amely mindig is stratégiai fontossággal bírt az FCA számára, amit az akkori Fiat-csoport és a Koç Holding között létrejött vegyes vállalat 1968-as megalapítása is igazolt.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

gyalogos1
2015-10-12 - 16:51

Éljen!Örülök a Tipo-névválasztásnak bár nyilván budget minőséggel párosul a várhatóan olcsó árkategória.


*/