/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
fiat tipo, tipo, tipo kombi, új tipo

a legtágasabb

Megérkezett a Fiat Tipo kombi

időpont:2017. január 23. 13:05

szerző:Autoblog

címkék:

Harmadik karosszériaváltozata érkezésével teljessé vált a Fiat Tipo modellcsaládja. A kombi a funkcionalitás és a sokoldalúság terén a legtöbbet nyújtja a három autó közül. A kedvelt, 1,4 literes, 95 lóerős benzinmotorral a Tipo kombi már 4,4 millió forinttól elérhető.

fiat, fiat tipo, genfi autószalon, tipo, új tipo

kompakt család

Bemutatkozott a teljes Fiat Tipo modellcsalád

időpont:2016. március 02. 08:30

szerző:Autoblog

címkék:

A Fiat úgy döntött, Genfben mutatja meg elsőként a világnak teljes terjedelmében a Tipo modellcsaládot. A négyajtós szedán mellé most felsorakozik a vadonatúj ötajtós, illetve a kombi kivitel.

fiat, fiat tipo, új tipo

jóáras

Megérkezett a Fiat Tipo

időpont:2016. február 15. 19:30

szerző:Autoblog

címkék:

Megérkezett Magyarországra a Fiat új családi szedánja, a Tipo, amely páratlanul tágas belterével és gazdag felszereltségével remek ár-érték arányt mondhat magáénak. A Tipo bevezető áron már 3 490 000 forinttól rendelhető a márkakereskedésekben.

fiat, fiat tipo, tipo, új fiat

funkcionális

Új képeken a Fiat Tipo

időpont:2015. november 30. 13:40

szerző:Autoblog

címkék:

Miután májusban, az Isztambuli Autószalonon már lerántották róla a leplet, a Fiat Tipo most a nemzetközi sajtó képviselői előtt is bemutatkozott. A Fiat kiemelt szerepet szán ennek a modellnek, ami remek ár-érték arányt kínál.

aegea, fiat, fiat tipo, tipo, törökország

régi név új arc

Visszatér a Fiat Tipo

időpont:2015. október 12. 16:25

szerző:Autoblog

címkék:

A Fiat döntött, Tipónak fogja hívni az eredetileg Ægea projektnévvel illetett új szedánját. A modell értékesítését decemberben kezdik meg Olaszországban, majd fokozatosan vezetik be az EMEA térség további országaiban. A Tipo hazai bevezetése 2016. első negyedévében lesz.