/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

ABT Volkswagen Golf GTI Clubsport

2016. augusztus 18. 20:00   |   Autoblog
címkék:  

Negyven éves korára sok ember felfedezi a konditermet, mert formában szeretne maradni. A Golf GTI ugyancsak 40 éves, de generációról generációra jobb kondiban van. Különösképp igaz ez az ABT Golf GTI Clubsportra, amely 340 lóerővel szaggatja az aszfaltot.

A Golf GTI-hez az ABT számos aerodinamikai kiegészítőt forgalmaz, amelyek közül néhány a Clubsport kivitelre nem szerelhető fel. A normál GTI modellekhez rendelhető első spoiler és hátsó szoknya, oldalküszöb, valamint olyan apróságok, mint az ABT hűtőrács, fényszóró takaró és tükörház borítás. Négy csőben végződő sportkipufogó-rendszer is kérhető a modellhez, ami a Clubsporthoz szintén nem érhető el.

A Clubsport már önmagában feltűnő jelenség, rengeteg sportos elemmel; egy ütős színkombináció és egy szép kerékgarnitúra elegendő lehet. Az ABT-nél utóbbiból igen nagy a választék, 8,5 x 18, 8,5 x 19, illetve 9 x 20-as méret választható, a CR, a DR, az ER-C és az FR kerékből. Kívánságra gumiabroncsokkal együtt is meg lehet őket vásárolni. A fotózott GTI Clubsport remekül néz ki piros fényezéssel, illetve fekete díszítésekkel és kerekekkel. Már csak azért is, mert állítható magasságú sportfutómű segítségével kicsivel lejjebb engedték a súlypontját. Plusz keresztstabilizátorokat is beszereltek, amelyek érezhetően javítják a kezelhetőséget, különösen határon autózva. A fékrendszerre is áldoztak, előre 37 centiméter átmérőjű tárcsákat szereltek 6-dugattyús nyergekkel.

Bármelyik Golf GTI modell is legyen, az ABT kínál hozzá teljesítménynövelő kúrát. A normál GTI 220 lovas blokkját akár 290 lóerőssé hizlalja, a 230 lovas verziót 300 vagy 315 lóerőssé paprikázza fel, míg a Clubsport 265 lóerős aggregátját 340 lovassá tornássza fel. Utóbbinál a széria forgatónyomaték 350-ről 430 Nm-re ugrik fel.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/