/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Brutális dízel SUV a G-Powertől

2019. március 26. 19:30   |   Autoblog
címkék:  

A BMW X5 negyedik generációját tavaly év végén vezették be az európai piacra és a jelenlegi legerősebb változat az M50d. A 3 literes, négyturbós dízelmotorral hajtott SUV szinte kiáltott a tuningért és a G-Power elő is csalogatta belőle a szunnyadó lóerőket és newtonmétereket.

A turbómotorok avatott szakértője, a G-Power minden beavatkozásnál a biztonságot és a megbízhatóságot tekinti a legfőbb szempontnak, így a gyári „hardvert” sohasem bolygatja. Ebben az esetben is tisztán elektronikus tuningot alkalmazott. A házon belül, saját teljesítménymérő padján fejlesztett szoftver optimalizálja a motor teljesítménykifejtésért felelős paramétereit a tartósság csökkentése nélkül. A motor sztenderd diagnosztikai és védelmi funkciói sem sérülnek.

A G-Power chiptuning minden teljesítménymezőben optimalizálja az égést. A hatékony égés pedig a dízel részecskeszűrőnek és a menetteljesítményeknek is jót tesz. Az X5 M50d a chiptuning után 475 lóerőt és 865 Nm nyomatékot mozgósít, így pontosan 4,8 másodperc alatt sprintel 100 km/órára. Nem rossz egy 2350 kg saját tömegű szabadidőautótól. A rugózatlan tömeget pedig repülő alumíniumból kovácsolt 23 colos Hurricane RR felnik mérsékelik.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/