/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Dizájner ruhába öltözött a Rolls-Royce

2015. augusztus 12. 20:00   |   Autoblog
címkék:  

A Novitec csoporthoz tartozó Spofec ismét egy emlékezetes Rolls-Royce-ot állított négy kerékre. A Ghost luxuslimuzin matt fekete karosszériát, 22 colos matt arany felniket és 709 lóerőre izmosított motort kapott, így Black One-ra keresztelték.

A sport- és luxusszedánok esetében a fekete színnel képtelenség mellélőni, a Rolls-Royce Ghostnak is nagyon jól áll. Azzal, hogy a krómozott alkatrészeket is befeketítették, rendkívül sportossá és titokzatossá varázsolták az autót. Egyedül Emily, az extázis szelleme maradt csillogó a karosszérián. A mély fekete fényezéssel azonban nem merült ki a külső módosítások sora, a Spofec szakemberei diszkrét aerodinamikai készlettel is felvértezték az autót, amely tökéletesen illeszkedik a gyári vonalakhoz. A szett szénszálas első és hátsó lökhárítót, küszöbspoilereket, valamint hátsó légterelőt tartalmaz, amelyek nemcsak jól mutatnak, de egyedi kialakításuknál fogva nagy sebességnél stabilizálják az autót.

A kerekeken áll vagy bukik az autó, tartja a mondás, a Spofec Ghostja pedig e téren sem okoz csalódást. 22 colos, matt arany színű garnitúrát csavaroztak fel rá, amely az elöl 9 x 22, hátul 10,5 x 22-es méretezéssel teljesen kitölti a kerékjáratokat és dögös kiállással ruházza fel a kocsit. Az abroncsok mérete elöl 265/35, hátul 295/30. Az adaptív légrugózáshoz egyedi modult is írtak, amely 4 centiméterrel megülteti az autót, ám nem befolyásolja az első osztályú rugózási komfortot. A Black One lassításáról nagyteljesítményű karbon kerámia fékrendszer gondoskodik, elöl 405 x 30, hátul 395 x 38 mm átmérőjű tárcsákkal. A high-tech rendszer előnye a gyárival szemben a fáradhatatlansága, no meg az, hogy a rugózatlan tömeget 38 kilogrammal csökkenti.

Végül a mesterek a Rolls-Royce 6,6 literes biturbó V12-es motorját is kezelésbe vették. A blokk új vezérlést kapott, módosult a befecskendezés és gyújtás térképe, a töltőnyomás pedig enyhén nőtt. A végeredmény 709 lóerő (+108 LE) 5400-as fordulatszámon és 974 Nm nyomaték, amely 1800-as fordulatszámon jelentkezik. A testes limuzin így mindössze 4,4 másodperc alatt küzdi fel magát 100 km/órára. A végsebesség a gumiabroncsok kímélésének érdekében maradt 250 km/óra. Az autó pillangószelepes sportkipufogó-rendszerrel is megrendelhető, amely 5 kilogrammal könnyebb a gyári rendszernél és kívánságra vadabb hangzást biztosít.

A Spofec Black One rövid és hosszú tengelytávú változatban is elérhető.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/