/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
novitec, phantom, rolls-royce, spofec, új phantom, vossen

spofec phantom

Tovább nemesedett a legpompásabb angol luxusautó

időpont:2019. december 03. 20:05

szerző:DG

címkék:

A Rolls-Royce Phantom a világ egyik legexkluzívabb automobilja, ám ez nem jelenti azt, hogy ne lehetne még tovább fűszerezni. A Spofec nagy gondossággal és rendkívül jó ízléssel módosította, karakterét némileg sportosabbá varázsolta.

dawn, overdose, rolls-royce, spofec

overdose

Túladagolás Rolls-Royce-ból

időpont:2017. november 15. 15:00

szerző:DG

címkék:

A Rolls-Royce márkával foglalkozó német tuning specialista Spofec még exkluzívabbá varázsolta a nyitható tetejű Dawn modellt. A kabrió kiszélesített és megültetett karosszériát, különleges keréktárcsákat, valamint 686 lóerős motort kapott. Csak tíz darab készül belőle.

dawn, novitec, rolls-royce, spofec

Egy tovább nemesített Rolls-Royce

időpont:2016. szeptember 06. 20:40

szerző:DG

címkék:

Európában egyedüliként a Spofec kínál tuning kiegészítőket a Rolls-Royce modelljeihez. Eddig a brit elitmárka mindegyik modelljéhez bemutatták igényes átalakító programjukat, most a friss négyüléses kabrió, a Dawn volt soron.

novitec, rolls-royce, spofec, wraith

spofec wraith

Túladagolás Rolls-Royce-ból

időpont:2016. május 05. 18:20

szerző:DG

címkék:

A Novitec csoport Rolls-Royce-okra szakosodott tuningcége ki szerette volna hozni a maximumot a Rolls-Royce luxuskupéjából, mind a megjelenését, mind a teljesítményét tekintve. Extravagáns járművet állított négy kerékre, amitől a brit arisztokraták csak úgy pislognának.

ghost, rolls-royce, spofec

fekete lovag

Dizájner ruhába öltözött a Rolls-Royce

időpont:2015. augusztus 12. 20:00

szerző:DG

címkék:

A Novitec csoporthoz tartozó Spofec ismét egy emlékezetes Rolls-Royce-ot állított négy kerékre. A Ghost luxuslimuzin matt fekete karosszériát, 22 colos matt arany felniket és 709 lóerőre izmosított motort kapott, így Black One-ra keresztelték.

novitec, rolls-royce, spofec, wraith

gyors szellem

Spofec Rolls-Royce Wraith

időpont:2014. december 02. 20:20

szerző:Autoblog

címkék:

Földünk egyik legexkluzívabb kupéját nemesítette tovább a Novitec csoporthoz tartozó Spofec. Szénszálas aerodinamikai kiegészítőkkel és 22 colos kerekekkel dobta fel a Rolls-Royce Wraith kupét, a motorteljesítményt pedig 717 lóerőre emelte.

ghost, novitec, rolls-royce, spofec

spofec

Rolls-Royce Ghost a Novitectől

időpont:2014. szeptember 24. 19:30

szerző:DG

címkék:

A Novitec csoport új márkával bővítette portfólióját, immár a Rolls-Royce modelljeivel is foglalkozik. Első munkájuk egy Ghost, amelyet sportosan elegáns aerodinamikai csomaggal és 22 colos kerekekkel láttak el, a teljesítményét pedig egészen 709 lóerőig tornászták fel.