/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Mansory Porsche Macan

2015. július 01. 20:00   |   Autoblog
címkék:  

A Mansory tuningprogramot dolgozott ki a kompakt Porsche SUV-hoz. A Macan külső karbon aerodinamikai elemekkel, nagyméretű könnyűfém felnikkel és luxus belső kiegészítőkkel gazdagodott, motorjából pedig kihoztak néhány plusz lóerőt.

A szénszál-specialista Mansory igyekezett még sportosabbá varázsolni a Macan külsejét, és ezúttal egészen fogyasztható eredményt produkált. A könnyű és merev szénszálas műanyagból készült többrészes első lökhárító és hátsó diffúzor, a kiszélesített sárvédők, a küszöblécek, valamint a tetőspoiler valóban izmosabbá, férfiasabbá teszik az autót. Mindezt megspékelte még egyedi stílusú felnikkel; a Spider fantázianevű görgők 22 colos méretben kerültek fel az autóra, tengelyenként eltérő méretezésű, 265/35-ös, illetve 295/30-as gumikkal. A tökéletes látvány érdekében 40 mm-rel meg is ültették a karosszériát, így a kerekek jobban kitöltik a kerékjáratokat.

A harcosabb külső mellé megemelt teljesítmény dukál, így mind a dízelmotorral szerelt, mind a turbós blokkal hajtott változathoz új vezérlést írtak. A gyárilag 400 lovas és 550 Nm nyomatékú Macan Turbo a beavatkozás után 464 lóerős lett és 650 Nm nyomatékkal gazdálkodhat 1300-4500-as fordulatszám között. A nulla-százas gyorsulást mindössze 4,5 másodperc alatt letudja, a végsebessége pedig 274 km/óra. A Macan Diesel S modell teljesítménye 301 lóerőre gyarapodott, a nyomatéka pedig brutális 700 Nm-re ugrott fel 1500-2500-as fordulatszám között. Százas gyorsulása 5,6 szekundum, csúcssebessége pedig 260 km/óra.

Az utasteret új, ergonomikus sportkormánnyal és karbon dekorelemekkel dobták fel. Ahogy minden Mansory járműnél, a Macan esetében is korlátlanok a testre szabási lehetőségek. A vevők saját ízlésüknek megfelelően rendeztethetik be a kabint, bőr és Alcantara, fa, szénszál vagy alumínium dekorelemek felhasználásával.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/