Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Mansory Range Rover Velar

2018. június 26. 19:20   |   DG
címkék:  

A saját stílusában megfűszerezte egy kicsit a Mansory a Range Rover Velar luxusterepjárót. A Velar szériaállapotában igazi szépség, a Mansory kiegészítőivel pedig a vadabb oldalát domboríthatja ki. Szénszálas elemekkel és különleges kerekekkel öltöztették fel, s a bevethető ménes is meghízott.

A Mansorynál profibban senki sem bánik a szénszálas műanyaggal; az ügyfelei által rábízott autókat minden alkalommal ezzel a könnyű ám rendkívül merev, motorsportos eredetű anyaggal varázsolja egyedivé és exkluzívvá. Erre a Range Rover Velarra is bőven jutott belőle. Az első lökhárító toldatát, a küszöbspoilereket, a hátsó diffúzort és az ajtó- illetve tetőlégterelőt, a külső tükörházakat, továbbá a hűtőrács keretét és a motorháztetőt szénszálból készítették el.

A Mansory nem lenne hű a nevéhez, ha a gyári felniket ne cserélte volna le a hatalmas saját görgőire; a Velar gigantikus 23 colos Spyder kerekeket kapott. A könnyű, egyrészes kovácsolt felnikre 315/25 méretű abroncsokat feszítettek. Az utasteret stílusos kiegészítőkkel tették nemesebbé. Eloxált aluminium pedálok, megvilágított rozsdamentes küszöblécek, exkluzív hímzett szőnyegek és egyedileg kárpitozott ülések fogadják a beülőket.

A cég a Velar összes erőforráshoz tuningot is kínál, optimalizált vezérléssel és rozsdamentes acél sport kipufogórendszerrel rögtön 45 lóerőnyi pluszt sajtol ki belőlük.


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Még nem érkezett hozzászólás.

Tuning

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!