/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Kubica eddigi legenyhébb ütközése – videó

2016. január 24. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Továbbra is húzza az ág a brutális baleseteket megélt Robert Kubicát. A volt F1-es pilóta a raliban is töri-zúzza autóit. Legutóbb az idei Monte Carlo Ralin talált el egy fát a fagyos erdőben Ford Fiestájával.

Mint minden motorsport, a ralizás is veszélyekkel jár, azonban itt sokkal változatosabbak és ezáltal kiszámíthatatlanok a körülmények, melyekre a pilóták nem mindig tudnak időben reagálni.

így járt a lengyel Robert Kubica is, akit szinte mindig ér valami durvább szerencsétlenség. Ezúttal a 2016-os Monte Carlo Raliról kellett gyalog eljönnie, mivel autójával egy fának ütközött. Szerencsére a frontális erőhatás csak annyira bizonyult erősnek, hogy a gép maradt járásképtelen.

Ráadásul az ott hagyott roncsnak Elfyn Evans adta meg a kegyelemdöfést, amikor azonos típusú négykerekűjével elhaladás közben érintőre vette az út szélén pihenő Fiestát és lejjebb lökte a lejtőn.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/