/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Nismo változat készült a Nissan Leafből

2018. július 20. 16:30   |   Autoblog
címkék:  

Július végétől kapható Japánban a Nissan Leaf Nismo kivitele, amely első ízben ötvözi a világ legkelendőbb elektromos autójának fejlett technológiáit a Nismo utcai autóinak sportos imázsával és teljesítményével. A Leaf Nismo nemcsak külső és belső optikai tuninggal gazdagodott, hanem jobban gyorsul és precízebben is irányítható.

A Leaf második nemzedékéből készült Nismo változat az első gyári tuningos villanyautó. Felfedezhetők rajta a Nismo modellek klasszikus külső stíluselemei, mint piros szegélyű „szárnyak”, amelyek a légellenállás módosítása nélkül fokozzák a leszorítóerőt. A Leafen az első és a hátsó lökhárítón, valamint a küszöbidomokon láthatók ilyenek.

A jellegzetes Nismo felnik 18 colosak és erős tapadású, 224/45 méretű abroncsok feszülnek rajtuk. A változtatások itt még persze nem merülnek ki, a Leaf Nismón egyedi formájúak a lökhárítók, a LED-es fényszórók, az első hűtőrács és a külső tükrök is. Kéttónusú Nismo fényezések közül is lehet választani, amelyek nincsenek rajta a gyári színpalettán. Ilyenek a briliáns ezüst/szuper fekete és a sötét fémszürke/szuper fekete.

A beltér is másképpen fest, mindenhol piros díszítésekkel és díszöltésekkel találkozunk, különleges karbonbetét ékesíti a műszerfalat és egyedi kivitelűek az ülések. A háromküllős kormány exkluzív bőr/Alcantara bevonatot kapott és piros középállás-jelző díszíti, az elektronikus váltógomb pedig fegyverszürke árnyalatú lett.

A Nissan Leaf Nismo felfüggesztése is eltér a normál változatétól, s az elektromos szervokormányának karaktere is más. A Nismo szakemberei az autó számítógépébe is belenyúltak, így a Leaf Nismo még spontánabbul reagál a gázpedál parancsaira.

A Leaf Nismo európai értékesítéséről egyelőre nem érkeztek hírek.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

Nismo változat készült a Nissan Leafből

2017. október 27. 16:30   |   Autoblog
címkék:  

Ahogy a korábbi generációból, az új Leafből is készítettek sportos hangvételű Nismo változatot, amelyet a Tokiói Autószalonon ismerhetett meg a közönség.

A Leaf Nismo Concept változata új és sportos külsőt kapott, melyet a Nismo a Nissan motorsport- és tuningrészlege alakított ki. A Nismo versenytechnológia alkalmazásával az autó karosszériája jobb aerodinamikai teljesítményt nyújt és kevesebb felhajtóerőt termel, ugyanakkor nem esik csorba a Leaf kimagasló légellenállási együtthatóján sem. A fekete belsőt a Nismo jellegzetes piros színében tündöklő díszítések egészítik ki, izgalmas, nagy teljesítményű karaktert kölcsönözve az autónak.

A Leaf Nismo tanulmányautó igazán izgalmas vezetési élményt nyújt. Ez a sportosra hangolt futóműnek, a nagy teljesítményű abroncsoknak és nem utolsósorban a minden sebességnél azonnali gyorsulást nyújtó vezérlőegység egyedi beállításainak köszönhető. A Leaf Nismo tanulmányautó egyesíti egy elektromos jármű környezetbarát karakterét, azzal a páratlan vezetési élménnyel, mely mindig is jellemezte a Nismo márkát. A Nissan Leaf Nismo később akár gyártásba is kerülhet.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/