/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: Katonai dzsip lett a Mercedes G63 AMG-ből

2015. március 06. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Elkészítette a Mercedes G63 AMG-hez legjobban illő öltözéket a Mansory. Az SUV kapott egy terepmintás köntöst 22 collos kerekekkel, sok kiegészítővel és az ezekkel harmonizáló belsővel.

A svájci székhelyű tuner nem aprózta el a már évtizedek óta változatlan formájú Mercedes terepjáró átalakítását, ugyanis a városi környezetben messziről feltűnő katonai terepmintás matt festést alkalmazott nem csak kívül, de belül a középkonzolon is.

Emellett a hűtőrácsot is lecserélte, a motorháztető kapott egy méretes légbeömlőt, míg a tető első felére négy darab extra erős halogén lámpa, hátulra pedig egy diszkrét szárny került. A felnik közül kétféle fekete fényezésű áll rendelkezésre egyformán 22 collos méretben.

Belülre az új bőrözéssel együtt beköltözött néhány sas is, legalábbis a fejtámlákon és az ajtók borításain is díszelegnek a ragadozó madarak motívumai, míg a középkonzol a külsővel harmonizáló terepmintás díszítést kapta meg.

Ha még ez nem lenne elég, a gyárilag 535 lóerőt és 760 Nm-t produkáló 5.5 literes V8-as motort átszabták némiképp, valamint ráraktak egy nagyobb gázáramlást lehetővé tevő sport kipufogórendszert, így a teljesítmény 838 lóerőre, valamint 1000 Nm-re nőtt – a nyomatékot a váltó védelme érdekében kénytelenek voltak ekkorára belőni.

Arról egyelőre nem tudni, hogy ez mennyivel javítja a gyári változat 5,3 másodperces százas sprintidejét, illetve egyáltalán mennyi pénzbe kerül az átalakítás.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/