/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
ac cars, ac cobra, ac cobra gt roadster

legenda

V8-as motorral visszatér az AC Cobra!

időpont:2023. március 06. 17:50

szerző:Autoblog

címkék:

Az AC Cars bemutatta az új Cobra GT Roadstert, a 60-as évek legendás modelljének modern változatát. Az AC Cobra GT Roadster egy korszerű gyártástechnológiákkal készült modern sportautó, amely hű maradt az eredeti modell szellemiségéhez.

ac cars, ac cobra, elektromos, series 4-electric

új éra

Elkészült az elektromos AC Cobra

időpont:2021. június 07. 18:15

szerző:Autoblog

címkék:

A brit AC Cars ikonikus modellje, a Cobra immár nemcsak V8-as benzinmotorral szaggathatja az aszfaltot, hanem hasonlóan potens villanymotorral is, amely ennek a legendás sportautónak a történetében is elhozza az új korszakot.

ac cars, ac cobra, superblower

az utolsó V8-as

A nap képe: a 120. évfordulós AC Cobrák

időpont:2021. március 09. 18:40

szerző:Autoblog

címkék:

Százhúszadik születésnapját ünnepli a brit AC Cars, amely alkalomból egy 12 darabra limitált különleges sorozat készül a legendás Cobrából. A kocsik mindegyike egyedi építésű, külön sorozatszámot viselő darab lesz, 6,2 literes kompresszoros V8-as motorral.

a nap képe, ac cobra, árverés, rekord, shelby cobra

1 a 23-ból

A nap képe: Az 50 éves Shelby Cobra, ami 870 milliót érhet

időpont:2015. december 21. 07:00

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

Mindig jó érzés kiváló állapotú klasszikus sportautókat eredeti pompájukban látni. Ilyen az alábbi, 1964-es Shelby Competition Cobra, amely egyúttal egy különleges kiadás is, hisz csak 23 példány készült mindössze belőle, motorja pedig egy 620 lóerős V8-as vadállat.

ac cobra, gt500, mustang, shelby, shelby gt500

INNOVÁTOR

Elhunyt Carroll Shelby, a Cobra atyja

időpont:2012. május 15. 16:53

szerző:Autoblog

címkék:

2012. május 10-én, 89 éves korában elhagyott minket Carroll Hall Shelby, aki több mint 60 éves karriert futott be autóversenyzőként, autóipari vállalkozóként és autóépítőként. Shelbynek köszönhetjük többek között a legendás Cobrát és Shelby Mustangot.

a nap képe, ac cars, ac cobra, genfi autószalon

ALU-LOOK

A nap képe: egy krómozott AC MkII

időpont:2012. március 09. 14:41

szerző:Autoblog

címkék:

A 2012-es év egy új kezdetet jelentett az AC Cars számára, amely nem tűnt el, sőt, globális márkává szeretne fejlődni. Standjukon négy autót állítottak ki, egyik közülük ez a polírozott alumínium MkII Classic modell volt.

ac cobra, autós videó, baleset

SZERENCSE FIA

Videó: 210-zel borult, majd elsétált

időpont:2012. január 17. 14:31

szerző:Autoblog

címkék:

Elképesztő szerencsével, könnyebb sérülésekkel megúszta ezt a szörnyű balesetet az AC Cobra sofőrje. A Cobra replika 210 km/órás sebességgel lesodródott a versenypályáról, megpördült majd felborult, miután első felfüggesztésének egy alkatrésze eltörött.

ac cobra, iconic motors, shelby

ICONIC ROADSTER

Visszatér az AC Cobra

időpont:2010. július 22. 21:38

szerző:Autoblog

címkék:

Jövőre érkezik a legendás AC Cobra szellemi örököse, az Iconic Motors által gyártott AC Roadster. A legkorszerűbb technikát felvonultató sportkocsi nincs 1,1 tonna, V8-as motorja azonban 800 lóerős. Befűt majd a leggyorsabbaknak is.

ac cobra, danica patrick

JÓ TESTEK

Danica Patrick megint bikiniben domborít

időpont:2009. február 13. 14:45

szerző:Autoblog

címkék:

Danica Patricket elsősorban a versenypályáról ismerjük, tavaly ő volt az első nő, aki Indy car futamot nyert. Patrick kisasszony azonban nem csak jól vezet, hanem előnyös külsővel is rendelkezik, melyet szerencsére nem titkol előlünk. "Tehetségét" olyan magazinokban kamatoztatja, mint a tekintélyes Sports Illustrated fürdőruha kiadása, melyben immár másodszor pózol, ezúttal egy gyönyörű AC Cobra társaságában. Patrick kisasszony minden nap keményen edz alakja tökéletesítéséért, s ez meglátszik a fotókon is. Döntsék el önök, ki a szebb, az AC Cobra vagy Danica!