/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
adblue, bosch, elektromos, károsanyag-kibocsátás

marad a belsőégésű

A benzines és dízel technológia jövője

időpont:2015. július 06. 16:15

szerző:Autoblog

címkék:

A benzines és dízel technológia az elkövetkező években és a 2020 utáni időszakban is megőrzi vezető szerepét a járművek meghajtása terén, de a globális környezetvédelmi kihívásokra megoldást nyújtva alapvető „áthangszerelésen” mennek keresztül.

adblue, audi, detroit

TISZTA JÖVŐ

Sportback concept – jövőbe tekintés az Audinál

időpont:2009. január 14. 14:45

szerző:Autoblog

címkék:

A 2009-es Észak-Amerikai Nemzetközi Autókiállítás alkalmával hullt le a lepel az Audi új Sportback Concept tanulmányautójáról, mely valami irgalmatlanul jól néz ki, ezért ismét megemlékezünk róla. Ha a jövőbeni Audik így festenek majd - márpedig ezt ígérik -, kapkodni fogják őket. A Sportback Concept akár a következő A7-es modell előfutára is lehet; 4,95 méter hosszú, 1,93 méter széles és 1,4 méter magas karosszériája a kupék és az ötajtós járművek tulajdonságait ötvözi. Hajtásáról a világ egyik legtisztább dízelmotorja gondoskodik. Friss adatok és képgaléria az ugrás után!

4matic, adblue, bluetec, detroit, mercedes

KOMPAKT LUXUS

Négyhengeres Bluetec motor a Mercedes GLK-ban

időpont:2008. január 11. 17:42

szerző:Autoblog

címkék:

A GL alapján készítették a szögletes, kompakt méretű Mercedes-Benz GLK szabadidő-autót, mely a BMW X3 és a BMW Q5 ellenfele lesz. Detroitban a sorozatgyártáshoz közeli GLK Freeside ünnepli a világpremierjét, így számíthatunk rá, hogy a szériaautó csak minimális mértékben fog tőle különbözni. Az összkerékhajtású GLK-ba egy új fejlesztésű, 2,2 literes Bluetec turbódízel motort tettek és hétfokozat automataváltóval kapcsolták össze. A GLK idén ősszel kerül a szalonokba.