/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
baleset, daewoo, matiz, opel astra, videó

Ugratva zúz

Megtorpedózza a parkoló autót az Opel – videó

időpont:2015. december 26. 08:30

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

Nem mindennapi balesetet rögzített egy hete egy biztonsági kamera. A felvételen az látszik, ahogy egy parkoló Daewoo Matizba (újabb nevén Chevrolet Spark) egy nagysebességgel érkező Opel Astra csapódik bele, amit megdob az útpadka.

autós videó, baleset, daewoo, matiz, oroszország

Nem figyelt

Bosszút állt az élet a pimasz nénin – videó

időpont:2015. szeptember 05. 16:30

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

Ahelyett, hogy előre nézett volna, inkább arra ügyelt, jó felé mutassa fel középső ujját egy Daewoo Matizt vezető hölgy, miután egy kereszteződésben feltartotta a forgalmat. Tettének meg lett a következménye.

daewoo, kamion, matiz, videó, volvo

Hajszál híján

Félelmetes reflexe volt a kamionosnak – videó

időpont:2014. május 08. 08:30

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

Kis híján óriási balesetet okozott egy kereszteződésbe behajtani szándékozó autós, pedig a tőle balról érkező Volvo kamionról minden elmondható, csak az nem, hogy láthatatlan lett volna. Szerencsére a sofőrnek helyén volt az esze.

baleset, korea, matiz, videó

Megúszhatatlan

Videó: nekirepült a szélvédőnek egy Matiz

időpont:2013. július 07. 14:15

szerző:Autoblog

címkék:

Vannak balesetek, amelyeket nem lehet elkerülni. Itt van például egy: a dél-koreai sofőr nyugodtan autózgatott a családdal, amikor egyszer csak bumm, egy autó kenődött a szélvédőre. A Matiz 71 éves sofőrje elaludt a kormány mögött.

lupo, matiz, volkswagen

ASZFALTTORPEDÓ

VW Lupo 500 lóerővel!

időpont:2009. március 20. 18:53

szerző:Autoblog

címkék:

Petar Biocic két évvel ezelőtt fogott bele a munkába, célja az volt, hogy a környéken lenyomja az összes Porschét és Ferrarit. Szerzett két darab 2,8 literes VR6 motort, majd egyiket előre, a rendes helyére, a másikat pedig a hátsó ülések helyére telepítette.

chevrolet, matiz

FÖLD-FÖLD RAKÉTA

550 lóerős Matiz, videóval!

időpont:2009. március 18. 11:44

szerző:Autoblog

címkék:

A GM-nek gőze sincs arról, hogy a pöttöm Chevrolet Matiz modelljük immár lenyomja a Corvette-t. A kis bevásárlókocsi a Fourdin Auto Sportnak köszönhetően brutális aszfalttorpedóvá lényegült át: 550 lóerős motorjával 3,7 másodperc alatt gyorsul fel százra.

autógáz, chevrolet, lpg, matiz

GÁZZAL ELŐZ

A 3 eurós autó

időpont:2008. december 30. 18:51

szerző:Autoblog

címkék:

A németországi Chevrolet egyik beszállítója, a modellspecifikus autógáz rendszerek tervezőjeként ismert fahrmitgas.de készítette el azt az autógázzal hajtott Matiz koncepcióautót, mely 100 kilométerenként mindössze 3 eurójába kerül tulajdonosának. Egészen pontosan: a Matiz 3 eurónyi LPG gázt fogyaszt 100 kilométerenként. Erre a mutatványra jelen állás szerint más kocsi nem képes. Katt a címre a folytatáshoz!

chevrolet, matiz, videó

MÉG EGYSZER

Videó: a tökéletes fenék és az új Matiz, 2. rész

időpont:2008. március 25. 12:31

szerző:Autoblog

címkék:

Nem tudom, hogy fogják eladni Görögországban az új Matizt. Akárhányszor nézem végig ezt a reklámot, az autót igen nehezen veszem észre... Tökéletes folytatás!