/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
egyterű, touran, volkswagen

frissebb lett

Boldog születésnapot Touran!

időpont:2023. április 05. 16:10

szerző:Autoblog

címkék:

A Touran idén ünnepli 20. születésnapját, s továbbra is tágas térkínálat és nagyfokú variálhatóság jellemezte beltérrel, és gazdaságos motorok palettájával győzi meg a vásárlókat. Születésnapja alkalmából most széles körű modellfrissítésen esett át.

8-as golf, arteon, autópiac, cng, golf, id.3, passat, plug-in hibrid, touran, volkswagen

modelloffenzíva

Hét új Volkswagen érkezik idén

időpont:2020. február 08. 18:00

szerző:Autoblog

címkék:

A szigorodó CO2-előírásoknak köszönhetően új időszámítás kezdődik 2020-ban az autógyártók életében, de erre reagálva a Volkswagen komoly modelloffenzívával, összesen hét újdonsággal készül az idei évre: érkezik például a 8-as Golf és az ID család első példánya, az ID.3.

genfi autószalon, touran, volkswagen

Új arccal jön a Volkswagen Touran

időpont:2015. február 25. 19:50

szerző:Autoblog

címkék:

A Volkswagen még a Genfi Autószalon előtt megmutatta az átfazonírozott Touran egyterűt, amely még jobban belesimul az aktuális modellkínálatba. Emellett tágasabb lett és takarékosabb motorokkal szerelik fel.

elektromos, hidrogén, passat, tiguan, touran, üzemanyagcella, volkswagen

FEJLETT TECHNOLÓGIA

Hidrogénes Volkswagenek előkészületben

időpont:2008. november 25. 12:45

szerző:Autoblog

címkék:

A Los Angelesi Autószalonon a Volkswagen a számtalan tiszta dízelmotoros szériamodell mellett előremutató koncepciókkal is jelentkezett, melyek hidrogén üzemanyagcellás meghajtást kaptak. A Tiguan és a Touran mellett a Passatból is készült ilyen változat. A prototípusok 140 km/órás végsebességre képesek és nulla a károsanyag-kibocsátásuk. Mire azonban világszerte elterjednek, könnyen lehet, hogy 2020-at írunk majd. Folytatás az ugrás után!

touran, videó

KNIGHT RIDER

Videó: megszégyeníti K.I.T.T.-et a VW Touran

időpont:2007. október 20. 10:31

szerző:Autoblog

címkék:

A Knight Rider legendás K.I.T.T.-jének sose kellett párhuzamosan parkolnia, mindig húzott befele a kamionba. A VW Touran bezzeg ezt is tudja, David Hasselhoff nincs, van viszont helyette egy irtó vicces figura a kormány mögött.

golf, touran, volkswagen

TURBÓ ÉS KOMPRESSZOR

Bejött a VW-nek a TSI-motor

időpont:2007. március 27. 11:50

szerző:Autoblog

címkék:

Jó egy évvel ezelőtti bevezetése óta több mint 41 ezer darab TSI-motoros Golfot, Jettát és Tourant adott el a Volkswagen.