/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
gazoo racing, gr yaris, rali, toyota, yaris wrc

új korszak jön

Világbajnokként búcsúzott a Toyota Yaris WRC

időpont:2021. november 25. 19:30

szerző:Autoblog

címkék:

A Toyota fölényes győzelmével zárult le a rali világbajnokság történetének egy meghatározó fejezete. Jövőre hibrid autókkal versenyeznek a legfelső géposztályban, a klasszikus benzinmotorok korszaka a Toyota Yaris kettős világbajnoki címével ért véget.

hibrid, plug-in, rali világbajnokság, toyota, wrc, yaris wrc

ez a jövő

Jönnek a hibrid WRC autók

időpont:2021. április 08. 18:45

szerző:Autoblog

címkék:

A Toyota, az M-Sport és a Hyundai is biztosította a Nemzetközi Automobil Szövetséget, hogy a jövőre induló hibrid érában is részt fog venni a rali-világbajnokság (WRC) csúcskategóriájának küzdelmeiben.

izomautó, toyota, yaris grmn, yaris wrc

yaris grmn

Már rendelhető a Toyota kompakt izomautója

időpont:2018. április 11. 14:00

szerző:Autoblog

címkék:

Már Magyarországon is rendelhető a Toyota kompakt sportautója, a Toyota Yaris WRC által ihletett limitált szériás Yaris GRMN. Az azonban, aki hazavinné, nem árt, ha siet: mindössze 400 darab kerül belőle forgalomba egész Európában, ebből 3 darab érkezik Magyarországra.

toyota, wrc, yaris, yaris grmn, yaris wrc

yaris grmn

Ütős lett az új sport Yaris

időpont:2017. március 21. 16:15

szerző:Autoblog

címkék:

Bemutatkozott a legsportosabb Toyota kisautó, a Yaris GRMN, melybe a Toyota a motorsport-programjai révén felhalmozott mérnöki tudásának javát beletette. A kis forró ferdehátút egyedülálló módon egy 1,8 literes kompresszoros motor hajtja, nem kevesebb, mint 210 lóerővel.

genfi autószalon, toyota, yaris, yaris sport, yaris wrc

méregzsák

210 lóerős Yarist villantott a Toyota

időpont:2017. január 13. 12:30

szerző:Autoblog

címkék:

A Toyota most, hogy hosszú kihagyás után visszatér a rali világbajnokságba, elkészítette a Yaris WRC utcai változatát. A kisautó felhergelt sportkivitele hivatalosan a márciusi Genfi Autószalonon mutatkozik be, s egyelőre annyit árultak el róla, hogy motorja 210 lóerős.

rali, rali világbajnokság, toyota, wrc, yaris, yaris wrc

yaris wrc

Elkészült a Toyota új raliautója

időpont:2016. december 19. 13:55

szerző:Autoblog

címkék:

A Toyota Gazoo Racing a múlt héten leleplezte a Yaris WRC versenyautót és bemutatta a 2017-es versenyszezon pilótáit. Már alig egy hónap van hátra a 2017-es FIA Rali Világbajnokság (WRC) monacói rajtjáig, és a Toyota gyári csapata türelmetlenül várja a startot.

rali, toyota, wrc, yaris, yaris wrc

versenyszellem

A Toyota visszatér a rali világbajnokságba

időpont:2015. február 01. 16:30

szerző:Autoblog

címkék:

A Toyota bejelentette, hogy 2017-ben visszatér a FIA Rali Világbajnokságba. A Toyota Yaris WRC már túl van egy európai tesztprogramon, s a következő két évben folytatja a felkészülést a visszatéréshez. Azt még nem tudni, kik tekerik majd a kormányt.