citigo, citigoe iv, elektromos, iv, skoda, villanyautó

citigoe

Még idén megérkezik az első villanyhajtású Škoda

időpont:2019. május 30. 16:20

szerző:DG

címkék:

Elkészült a Škoda történetének első sorozatgyártású villanyautója, a Citigoe iV. A 83 lóerős Citigoe iV tökéletes városi autó, kisméretű és emissziómentes közlekedést tesz lehetővé, akár 265 kilométeren keresztül. Sorozatgyártása az év második felében indul.

buggy, citigo, elektromos, skoda

element

A nap képe: az elektromos Škoda buggy

időpont:2017. június 20. 09:50

szerző:DG

címkék:

A Škoda műszaki kollégiumának tanulói minden évben építenek egy autót, amellyel inspirálhatják az ország legfiatalabb mérnökeit. Idén egy tető nélküli, elektromos hajtású beach buggy-t készítettek 1500 órányi munkával.

citigo, citijet, gti-találkozó, skoda

citijet

Lecsapták a Škoda Citigo tetejét

időpont:2014. május 23. 19:30

szerző:DG

címkék:

A Škoda gyakornokainak szüleménye ez a sportos kis városi kabrió, amelyet a wörthi-tavi GTI Találkozón (május 28-31.) is kiállítanak az ausztriai Reifnitzben. A 16 tanonc hathónapnyi munkával állította négy kerékre a CitiJetet, ami nagyon jópofán néz ki.

citigo, cng, földgáz, plattner, skoda

rekord

2600 kilométer 100 eurónyi üzemanyaggal

időpont:2013. augusztus 05. 16:25

szerző:DG

címkék:

Gerhard Plattner, az üzemanyag-takarékos autózás világbajnoka újabb rekordot tudhat magáénak. Több mint 2600 kilométert autózott Európán át, kevesebb mint 100 eurónyi földgázzal.

autóteszt, citigo, skoda, skoda citigo

autóteszt

Kismenő: Škoda Citigo Ambition 1.0 75 LE

időpont:2012. december 07. 20:35

szerző:DG

címkék:

Az embernek egyszerűen jobb lesz a kedve, ha ránéz erre a napraforgó sárga, vagány apróságra. De a Škoda Citigo menet közben is belopja magát az ember szívébe. A mindössze 3,5 méter hosszú autó fürge és mindenhová befér. Az erősebbik motorral teszteltük.

citigo, gti-találkozó, skoda, wörthi-tó

WÖRTHERSEE

Škoda Citigo raliautó a GTI Találkozón

időpont:2012. május 18. 14:25

szerző:DG

címkék:

Izgalmas tanulmánymodellekkel érkezett a Škoda a Volkswagen Csoport márkáinak világszerte legnagyobb tuning-találkozójára. A márka több mint 600 négyzetméteres kiállító területén tartotta premierjét a Škoda Citigo Rally és a Škoda Citigo DJ Car.

citigo, genfi autószalon, skoda

CITIGO

Itt az ötajtós városi Škoda

időpont:2012. március 16. 15:49

szerző:DG

címkék:

A VW up! és a SEAT Mii testvérmodellje, a Škoda Citigo ötajtós változatban is bemutakozott a Genfi Autószalonon közönsége előtt. Még idén eljut Magyarországra is.

citigo, mii, seat, skoda, up!, volkswagen

VÁROSLAKÓKNAK

SEAT Mii, a spanyol up!

időpont:2011. október 03. 19:27

szerző:DG

címkék:

Megérkezett az új városi mini generáció harmadik tagja, a SEAT Mii. A 3,56 méteres apróság lényegében csak a külalakjában különbözik a Volkswagen up! és a Skoda Citigo modellektől. Értékesítése Spanyolországban még ebben az évben megindul.

citigo, skoda, up!, volkswagen

SKODA CITIGO

Képeken a legkisebb Skoda

időpont:2011. szeptember 28. 14:55

szerző:DG

címkék:

Jövőre a hazai márkakereskedésekbe is megérkezik a Volkswagen Up! cseh testvérmodellje, a Škoda Citigo. A 3,5 méter hosszú, négyszemélyes miniautónak először a háromajtós kivitele jelenik meg, de még a jövő évben bemutatkozik az ötajtós verzió is.